20 / 04 / 2024

Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı resmen açıldı

Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı resmen açıldı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) Şanlıurfa'da kurulan Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı'nın resmi açılışı Koç Ailesi, Koç Holding ve TEGV üst düzey yöneticilerinin katılımı ile 5 Nisan 2011 tarihinde düzenlenen tören ile gerçekleşti



Müteveffa Sevgi Gönül'ün vasiyeti üzerine Vehbi Koç Vakfı tarafından oluşturulan fonla kurulan Eğitim Parkı'nda ilköğretim çocuklarının okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almaları ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmaları amaçlanıyor. Sevgi - Erdoğan Gönül Eğitim Parkı ile TEGV'nin eğitim parklarının sayısı 12'ye ulaştı.

Sevgi Hanım'ın vasiyetini yerine getirdik
TÖRENDE bir konuşma yapan Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel, 'Sayın Suna Kıraç TEGV'i kurduğunda bizden de ona destek vermemizi istedi. Biz de vakfın misyonuna bütün kalbimizle inanarak elimizden geleni yaptık. Suna Hanım Antalya'daki Eğitim Parkı'nı, ben de  Ankara  Sincan'daki Eğitim Parkı'nı yaptım. Rahmetli kardeşimiz Sevgi Hanım'ın vasiyetini ise Şanlıurfa'da bu Eğitim Parkı açılışı ile yerine getirmiş olmaktan memnuniyet duyuyorum' dedi.
Akşam


Geri Dön