26 / 04 / 2024

göksupark ankara liste fiyatları

göksupark ankara liste fiyatları

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa canlandı!

BETAM ve sahibindencom ortaklığında hazırlanan Konut Piyasası Görünümü raporuna göre Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa hareketlendi.

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Eryaman Göksupark'ta yaşam başladı!

OYAK İnşaat imzasıyla Ankara Eryaman’da inşa edilen toplam 1.876 konutluk Göksupark projesinde yaşam başladı.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

Ankara’da konut satışları düştü, İzmir’de ise arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, TUİK 2019 Ekim ayı verilerini değerlendirdi. Verilere göre; Ankara’da konut satışları düştü, İzmir’de ise artış gösterdi.

Ankara’nın en değerli bölgesi Çukurambar!

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Ankara’nın hızlı gelişen lokasyonu Çukurambar’ın neden bu kadar değer kazandığını ve tercih edildiğini anlattı. Gürlek, ulaşımın rahat olması ve AVM'lere yakın oluşu gibi etkenlerin fiyatları daha da artıracağını söyledi...

Ankara'da 2019'un ilk yarısında 48 bin 814 konut satıldı!

TÜİK'in yayınladığı verilere göre, Ankara'da 2019 yılının ilk yarısında 48 bin 814 konut satıldı. En çok konut satışı ise Mart ayında gerçekleştirildi...

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

göksupark ankara liste fiyatları Haberi

göksupark ankara liste fiyatları

Ağustos 2020 yılında dairelerin teslim edilmesi planlanan Oyak Göksupark projesi toplam 1.876 adet daireden oluşuyor. Projede konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler sunuyor. 
 

Göksupark projesi Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. 38 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip Göksupark Evleri 15 blok olarak planlandı. 
 
Oyak Göksu Park Konutları konum olarak, otobüs duraklarına 3 dakika, metro, eğitim kurumları, en yakın hastane ve Göksu AVM’ye 5’er dakika, şehir merkezine 20 dakika ve havaalanına 30 dakika mesafede inşa ediliyor. 
 

Göksupark Ankara liste fiyatları!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire fiyatları 191 bin TL'den başlıyor ve 725 bin Tl'ye kadar çıkıyor. Oyak Göksu Park Evleri'nde öncelikli olarak 10 yılını dolduran 153 bin OYAK üyesi yararlanabilecek.
 
Adres:  Göksu Mahallesi Göksu Parkı 2. Giriş Kapısı Yanı Eryaman...