16 / 04 / 2024

göl manzaralı güneş park evleri halkalı

göl manzaralı güneş park evleri halkalı

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 280 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 868 konutluk projede yüzde 10 peşinatla konut kredisi de kullanılabiliyor.

Nurol Park Güneşli satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de bulunan proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunyor. Nurol Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satılık daireler 50 aya vade sağlıyor.

Balance Güneşli'de ofislerin metrekaresi 5 bin 700 TL'den başlıyor!

Balance Güneşli'nin sunduğu ofis çeşitliliğinde geniş çalışma kadrosuna sahip kurumsal firmaların prestijli , sosyal ve teknik imkan bakımından zengin ofis arayışına çözüm olan plaza ofislerin metrekaresi 5 bin 700 TL'den başlıyor.

Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli'de teslimlerin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.İşte Mahmutbey Balance Güneşli satılık ofis fiyatları...

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık!

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık ofis alanları minimum 40 metrekare olarak tasarlandı. 6 blok halinde inşa edilen projede sauna ve buhar odaları gibi çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları!

Nurol Park Güneşli satılık ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 55 bin metrekare arsa alanına sahip projede teslimlerin Şubat 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Nurol Park Güneşli satılık daire fiyatları!

Nurol Park Güneşli satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık!

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 55 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

G Yoo Güneşli satılık ev!

Toplam 721 konuttan oluşan G Yoo Güneşli satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık!

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık daire fiyatları 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 Kasım'da yapılması öngörülüyor.

Güneşli Nurol Park satılık ev!

Toplam 55 bin metrekare alan üzerine yayılan projede 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Güneşli Nurol Park satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ömer Yüngül: Türkiye güneş enerjisine yönelmeli!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Türkiye’nin bir an önce güneş enerjisine yönelmesi gerektiğini söyledi.

Bingöl'de 103 dönümlük arsaya güneş enerjisi santrali!

Bingöl Belediyesi 103 dönümlük arsa üzerine güneş enerjisi santrali kuracak. Proje ile elde edilen enerjisi sayesinde, belediyenin şantiyelerinde, tesislerinde, idari binasında ve parklarda kullanılan yüklü elektrik maliyeti hafifletecek.

göl manzaralı güneş park evleri halkalı Haberi

göl manzaralı güneş park evleri halkalı

Halkalı'da, TEM ve E5 karayollarının bağlantı noktasında yaklaşık 78 bin m2 arazi üzerine yayılan ve inşaatı devam eden Güneş Park Evleri, TOKİ'nin kaynak geliştirme kapsamında üretiliyor. 18 blok 868 konuttan oluşan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Ocak ayında satışına başlanan konutların büyüklüğü 78 m2 ile 150 m2 arasında değişiyor.

TOKİ standartlarına ek olarak ankastre mutfak, laminant parke ve kombinin de yer aldığı konutlar, anahtar teslimi olarak sahiplerine verilecek.

Kesintisiz elektrik

Küçükçekme Gölü'ne hakim konutların en büyük özelliği ise, kesintisiz elektrik imkanı sunması. Özel güvenlik kameralı kapalı otoparkları bulunan Güneş Park Evleri'nde, intercom cihazıyla hem blok hem de güvenlik girişleri kontrol...