25 / 04 / 2024

gölbaşı Nostaljik Tramvay

gölbaşı Nostaljik Tramvay

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

Ankara'ya Nostaljik Tramvay Hattı geliyor!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Bahçelievler, Seğmenler, Gaziosmanpaşa Mahalleleri Nostaljik Tramvay Hattı projesi için ÇED süreci başladı.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Gölbaşı Belediyesi kaçak yapılaşmanın önüne geçecek!

Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Gölbaşı’nda kaçak yapılara mücadele etmek için hızlı bir çalışma başlattı. Gölbaşı Belediyesi'nin resmi kurumlar ile düzenlediği toplantıda kaçak yapılara karşı mücadele ortak karar alındı.

Gölbaşı Kızılcaşar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesine bağlı Kızılcaşar Mahallesi 650 nolu kadastro parseli ve çevresine ait 1/ 1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Gölbaşı Cimşit Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Mart'ta onaylanan Gölbaşı ilçesine bağlı Cimşit Mahallesi 116924/1 nolu parsele ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Reysaş GYO Gölbaşı'ndan 1 milyon 670 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Gölbaşı Oğulbey Mahallesi'ndeki 15 bin 905 metrekarelik arsayı 1 milyon 670 bin 750 TL'ye satın aldı.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Manisa Gölbaşı’nın isale ve terfi hatları yenileniyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirt

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Gölbaşı Hasvak Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Hasvak Hastanesi’nin Gölbaşı’na artık yetersiz olduğunu ve ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi..

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

gölbaşı Nostaljik Tramvay Haberi

gölbaşı Nostaljik Tramvay

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, açılışı yapılacak olan Gölbaşı Şehir Geçişi öncesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve bürokrasi kanadının önemli isimlerini Gölbaşı Belediyesi’nde ağırladı.

Gölbaşı’ndaki fiziki bölünmüşlüğü ortadan kaldırarak, ticari ve sosyal hareketliliği artırıp daha güzel bir Gölbaşı için büyük adım olan Gölbaşı Şehir Geçişi açılışı öncesi; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin,MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve Sadir Durmaz, Ak Parti Milletvekili ve Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Gölbaşı İlçe Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Ak Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Yüksel, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, Ak Parti İlçe Başkan Selim Akceylan, Ak Parti Ankara Milletvekilleri Hacı...