29 / 03 / 2024

Gölbaşı spor tesisi

Gölbaşı spor tesisi

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Diyarbakır'daki sporcu ve spor tesisi sayıları mecliste!

Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Göztepe spor tesisi arazisinin imar planı değişecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Göztepe'ye spor tesisi için devredilen arazilerin imar planlarının değişeceğini söyledi.

Esenler'deki millet bahçesine 18.7 milyon liralık spor tesisi!

Esenler'deki 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 18.7 milyon liralık spor tesisi yaptırılacak. Ayrıca tesislerin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Ankara Gölbaşı'na golf tesisi geliyor!

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı'nda 95 milyon 781 bin TL'lik yatırımla golf tesisi inşa edecek.

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi'ni önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Bursa Yenidoğan Spor Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gürsu’ya kazandırılan ‘Yenidoğan Spor Tesisi’nin açılışını yaptı.

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Spor yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi’ni de tamamlıyor.

Gültepe Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’deki eski ekmek fabrikasının yerinde hayata geçireceği dev spor tesisinin temeli atıldı.

Gölbaşı spor tesisi Haberi

Gölbaşı spor tesisi

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Gölbaşı’nda buz pateni ve dağcılık alanında inşaat çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Gölbaşımız sporun kalbi olma yolunda ilerliyor” dedi.

Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan tesis alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü dile getiren Başkan Ramazan Şimşek “Tırmanma duvarına sahip dağcılık alanı, buz pateni pisti ve buz pateni seyir alanı, fuaye, kafeterya ve mutfak, bay-bayan giyinme odaları, WC, antrenör ve yönetim odaları ile açık otopark alanı, tesis içinde hizmet verecek” diye konuştu.

Gölbaşımız sporun merkezi oluyor

7’den 70’e herkesi spora yönlendirmek aynı zamanda da sağlıklı nesillerin olması için birçok projeyi imzaladıklarına vurgu yapan Başkan Ramazan Şimşek “İnşaat çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak Gölbaşımızı...