29 / 03 / 2024

Gölcük Millet Bahçesi nerede yapılacak

Gölcük Millet Bahçesi nerede yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

TOKİ'den 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi! Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte Şanlıurfalıların yüzünü güldüren millet bahçesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den o ilde yaşayanlara müjde! 94.1 milyon TL'lik millet bahçesi geliyor!

TÜİK verilerine göre; Türkiye’nin en düşük gelirli kentlerinin başında yer alan Bitlis’e, TOKİ 94 milyon 123 bin TL'te millet bahçesi inşa etmek için ihaleye çıktı...

Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırklareli Dere Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Dere Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Karabük'e 4 yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük’e 4 millet bahçesi yapılacağını duyurdu.

Karabük'te sosyal konut ve millet bahçesi yatırımları hız kesmiyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Karabük'e toplam büyüklüğü 300 bin metrekare olan 4 millet bahçesi yapılacağına ve 50 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında da 314 konutu şehre kazandıracaklarına dikkat çekti.

Kırklareli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor...

Kırklareli Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar'da millet bahçesi inşa edecek.

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

Gölcük Millet Bahçesi nerede yapılacak Haberi

Gölcük Millet Bahçesi nerede yapılacak

Gölcük Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Topçular Muhtarı Rabia Şentürk ve beraberindeki heyeti misafir etti. “Bizim işimiz Türkiye’ye ve Kocaeli’ye eser kazandırmaktır” diye konuşan Karaosmanoğlu, görüşmede kentimize kazandırdığımız eserler milletimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır diyerek, “İnşallah 24 Haziran'dan sonra daha büyük ve daha iddialı hedeflerle milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak” dedi.

“BİZİM İŞİMİZ KOCAELİ’YE ESER KAZANDIRMAKTIR” 

Gölcük Millet Bahçesi, Gölcük Sahili’ndeki mevcut kongre salonunun yer aldığı alan üzerinde kurulacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu proje kapsamında mevcut kongre salonu yenilenecek ve Millet Bahçesi konsepti de bu şekilde hayata geçirilmiş olacak. Bizler halkımızdan gelen taleplere ve yeni projelerle insanımızın yaşamını daha güzel hale getirmek için...