25 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.



Gölcük Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Topçular Muhtarı Rabia Şentürk ve beraberindeki heyeti misafir etti. “Bizim işimiz Türkiye’ye ve Kocaeli’ye eser kazandırmaktır” diye konuşan Karaosmanoğlu, görüşmede kentimize kazandırdığımız eserler milletimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır diyerek, “İnşallah 24 Haziran'dan sonra daha büyük ve daha iddialı hedeflerle milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak” dedi.

“BİZİM İŞİMİZ KOCAELİ’YE ESER KAZANDIRMAKTIR” 

Gölcük Millet Bahçesi, Gölcük Sahili’ndeki mevcut kongre salonunun yer aldığı alan üzerinde kurulacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu proje kapsamında mevcut kongre salonu yenilenecek ve Millet Bahçesi konsepti de bu şekilde hayata geçirilmiş olacak. Bizler halkımızdan gelen taleplere ve yeni projelerle insanımızın yaşamını daha güzel hale getirmek için çalışıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu güzel eserleri kazandırmasından ve bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hamdolsun ki bu gibi eserleri halkımıza kazandırmak bizlere nasip oluyor. Bizim işimiz Kocaeli’ye eser kazandırmaktır” diye konuştu.


Geri Dön