19 / 04 / 2024

Gold Residence Masa

Gold Residence Masa

Realty World Türkiye, Boğaziçi Üniversitesi Gayrimenkul Danışmanlığı Programı ile nitelikli gayrimenkul danışmanı ihtiyacını karşılıyor

Gold Residence Masa Haberi

 Gold Residence Masa

Realty World Türkiye Akademi"nin Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile birlikte verdiği eğitimlerle  franchise ofis sahipleri ve emlak danışmanları sertifika sahibi oluyor. Türkiye pazarına girdiği günden bu yana,  ˜Doğru Danışman Fark Yaratır" bilinciyle hareket eden Realty World 2011 yılında 500 emlak danışmanı ile 70 brokerı Boğaziçi Üniversitesi ile geliştirdiği eğitim programına tabi tuttu.

Garanti Koza bünyesinde 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Realty World, 2011 yılında yaklaşık 570 kişiye mesleki eğitim şansı tanıdı.  Realty World Türkiye Akademi, bu eğitim projesinin uygulamasında Boğaziçi Üniversitesi ile birlikte sürdürdü. İçeriği, Realty World Türkiye Akademi ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından ortaklaşa hazırlanan eğitim programını tamamlayanlar Realty World ofislerinde üniversite mezunu gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya başladılar.

Türkiye...