10 / 05 / 2024

GoldMaster aydınlatma ürünü

GoldMaster aydınlatma ürünü

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, bayilerine özel düzenlediği kampanyayla, belirli bir limitin üzerinde sipariş veren bayilerine Umre Seyahati, Küba, Ukrayna ve Kıbrıs turları hediye diyor.

GoldMaster yeni ürünü ile acil aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Acil Durum Kitli T8 LED Tüp’ ile elektrik kesintileri boyunca 1 saat 30 dakikaya kadar acil aydınlatma sağlıyor.

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Yılmaz tarafından kuruldu.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Şahbaz ve Uğur Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs Aydın'da emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını tüm sektörleri olumsuz etkilerken emlak sektörüne nasıl yansıdı? Barış Emlak sahibi Güler Kurudere Akbaş emlak sektörünün yaşayacağı sıkıntılar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu..

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Mkc Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hekim Öztürk tarafından kuruldu.

GoldMaster aydınlatma ürünü Haberi

GoldMaster aydınlatma ürünü

GoldMaster bayileri, dünyanın dört noktasına uçmaya hazırlanıyor. Bayilere özel düzenlenen kampanya kapsamında, aralık, ocak ve şubat aylarında küçük ev aletleri ve züccaciye grubu ürünlerinden, 100 binTL’lik siparişlere Umre seyahati ya da Küba turu, 30 bin TL’lik siparişlere Ukrayna ve 20 bin TL’lik siparişlere ise Kıbrıs seyahati hediye ediliyor.


Kampanya kapsamında hediye edilecek olan, tek kişilik seyahatlerin 2016 yılının mart ayına kadar gerçekleştirilmesi...