20 / 04 / 2024

GoldMaster Kamelya su ısıtıcı

GoldMaster Kamelya su ısıtıcı

GoldMaster, Türkiye'de ilk kez uygulanan geniş kapak tasarımı sayesinde elinizin kolayca içine girebildiği ve dip köşe temizliğini yapabildiğiniz su ısıtıcısı Kamelya’ yı müşterilerinin beğenisine sunuyor.

İğneden ipliğe her ürüne yüzde 60 indirim geldi! Görenler gözlerine inanamadı! İndirimler ne kadar sürecek?

Ziraat Bankası, GoldMaster Home ile iş birliği kapsamında bir kampanya düzenleyerek tüm ürünlere yüzde 60 indirim uyguladığını duyurdu. Kampanyanın 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

Goldmaster elektrikli mutfak aletlerinde indirim fırsatı! Bakmadan almayın! İşte fiyat listesi...

Kaliteli ve yenilikçi elektrikli mutfak aletleri ile adından söz ettiren yılların markası Goldmaster, birçok üründe indirime gitti. Peki, Goldmaster elektrikli mutfak aletleri fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  

Airfryer çılgınlığı tam gaz devam ediyor! Hepsiburada'dan büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne kısa bir süre kala airfryer satışları yüzde 300 arttı. Peki, Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi Hepsiburada'da airfryer fiyatları ne kadar? Hepsiburada'da Philips, Karaca, Tefal, Goldmaster, Beko Airfryer indirime girdi mi? İşte detaylar...

Dikkat! Goldmaster'in sıcak hava fritözü avantajlı mutfak seti indirime girdi! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Goldmaster, çay makinesi, tost makinesi, kahve makinesi, blender seti ve 4.5 litre kapasiteye sahip sıcak hava fritözünden (airfryer) oluşan StarBlack Elektrikli Mutfak Seti'ni indirim avantajıyla satışa sundu. Peki, StarBlack Elektrikli Mutfak Seti ne kadar?

İndirim kovalayanlar dikkat! Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü indirimde! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve indirimli ürün arayanlar, Goldmaster GM-7613G Maxipress 2200 W Buharlı Ütü yüzde 23 indirimle Migros'ta satışa sunuldu. İşte detaylar..

GoldMaster Maxipress 2200 Watt Seramik Tabanlı Şok Buharlı Ütü en ucuza nerede satılıyor? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile kusursuz ütüleme performansı ortaya koyar.

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

Goldmaster Gm-7505 toz torbasız süpürge kaç TL, en ucuz nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Goldmaster GM-7505 Arena elektrikli süpürge, güçlü ve sessiz çalışma performansı, yüksek verimli süpürme aparatı ve 2.5 litrelik toz kapasiteyle etkili temizlik sağlar. Peki, Goldmaster Arena emiş gücü kaç watt? İşte detaylar...

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Elektrikli pizza tavası fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Elektrikli pizza pişirme tavaları son dönemin popüler mutfak aletleri arasında. Peki, mutfağa ilgisi olanların gündeminden düşmeyen elektrikli pizza tavasında neler yapılır? Schafer, Goldmaster, Arnica, Emsan elekrikli pizza tavası kaç TL? 

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerin kırışıklığından dert yananlar için Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Otomatik kapanma özelliği  ile çokça tercih edilen Goldmaster ütünün işte merak edilen özellikleri. 

Çay makineleri kaç TL, en ucuz hangisi? 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sadece evlerin değil, ofislerin de olmazsa olmaz demirbaşları arasında yer alan çay makineleri, çeyiz paketlerinin de favori ürünü. Peki, Arnica, Philips, Goldmaster Çay Makineleri ne kadar, hangi marka daha uygun? İşte cevabı...

GoldMaster Kamelya su ısıtıcı Haberi

GoldMaster Kamelya su ısıtıcı


GoldMaster, Türkiye'de ilk kez  uygulanan geniş kapak tasarımı sayesinde elinizin kolayca içine girebildiği ve dip köşe temizliğini yapabildiğiniz su ısıtıcısı Kamelya’yı müşterilerinin beğenisine sunuyor. 



Su ısıtıcılarının temizliği demlikli çaydanlıklara göre daha zordur. Sık sık temizlik yapılmazsa zamanla suyun kireci birikerek tortu oluşturabilir. GoldMaster bu soruna çözüm getirerek 90ᵒ açılan geniş kapak tasarımı sayesinde elinizin kolayca içine girebileceği Kamelya su ısıtıcısını hanımlarla buluşturdu. 2200 Watt güçlü performansı ile suyu kısa sürede kaynatabilen kırmızı renkli, modern ve şık tasarımlı paslanmaz çelik gövdeye sahip GoldMaster su ısıtıcının 1,7 lt kapasitesi bulunuyor.


Ayrıca, kablosuz kullanım kolaylığı sunan su ısıtıcının paslanmaz çelik gizli rezistansı, yıkanabilir kireç filtresi ve mavi renkli kaynama göstergesi bulunuyor.


Suyun kaynamasıyla otomatik kapanma özelliği sayesinde güvenli kullanım imkânı sunan Kamelya su ısıtıcısının susuz...