10 / 05 / 2024

GoldMaster teknolojisi

GoldMaster teknolojisi

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, bayilerine özel düzenlediği kampanyayla, belirli bir limitin üzerinde sipariş veren bayilerine Umre Seyahati, Küba, Ukrayna ve Kıbrıs turları hediye diyor.

GoldMaster yeni ürünü ile acil aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Acil Durum Kitli T8 LED Tüp’ ile elektrik kesintileri boyunca 1 saat 30 dakikaya kadar acil aydınlatma sağlıyor.

Honda açıkladı! Honda CR-V, hibrit teknolojisi ile Türkiye’de görücüye çıkıyor...

Geliştirilmiş hibrit sistem teknolojisi ile tasarlanan Honda'nın en çok satan modelleri arasındaki CR-V, Türkiye'de 3 milyon Türk Lirası fiyat ile satışa sunulduğu kaydedildi. Markanın tek donanım ve tek motor seçeneğine sahip CR-V'in yaklaşık 750 adet satılması beklendiği açıklandı. İşte ayrıntılar

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat 500X, gelişmiş hibrit teknolojisi ile ekonomik ve çevre dostu olarak sürüş deneyimi yaşatıyor. 500X’in, Cross Plus modeli 1 milyon 464 bin 900 Türk Lirası, Soft Top versiyonuda 1 milyon 514 bin 900 Türk Lirası’dan başlayan rakamlarla yeni sahiplerine sunuldu.

Goldmaster elektrikli mutfak aletlerinde indirim fırsatı! Bakmadan almayın! İşte fiyat listesi...

Kaliteli ve yenilikçi elektrikli mutfak aletleri ile adından söz ettiren yılların markası Goldmaster, birçok üründe indirime gitti. Peki, Goldmaster elektrikli mutfak aletleri fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  

Dikkat! Goldmaster'in sıcak hava fritözü avantajlı mutfak seti indirime girdi! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Goldmaster, çay makinesi, tost makinesi, kahve makinesi, blender seti ve 4.5 litre kapasiteye sahip sıcak hava fritözünden (airfryer) oluşan StarBlack Elektrikli Mutfak Seti'ni indirim avantajıyla satışa sundu. Peki, StarBlack Elektrikli Mutfak Seti ne kadar?

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

İndirim kovalayanlar dikkat! Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü indirimde! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve indirimli ürün arayanlar, Goldmaster GM-7613G Maxipress 2200 W Buharlı Ütü yüzde 23 indirimle Migros'ta satışa sunuldu. İşte detaylar..

GoldMaster Maxipress 2200 Watt Seramik Tabanlı Şok Buharlı Ütü en ucuza nerede satılıyor? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile kusursuz ütüleme performansı ortaya koyar.

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

Goldmaster Gm-7505 toz torbasız süpürge kaç TL, en ucuz nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Goldmaster GM-7505 Arena elektrikli süpürge, güçlü ve sessiz çalışma performansı, yüksek verimli süpürme aparatı ve 2.5 litrelik toz kapasiteyle etkili temizlik sağlar. Peki, Goldmaster Arena emiş gücü kaç watt? İşte detaylar...

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerin kırışıklığından dert yananlar için Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Otomatik kapanma özelliği  ile çokça tercih edilen Goldmaster ütünün işte merak edilen özellikleri. 

Goldmaster Blender Setleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Goldmaster'in blender setleri, her zaman elinizin altında en büyük yardımcınız olacak. Yemeklerinize lezzet, mutfağınıza renk katacak. Peki, Goldmaster Blender Setleri kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar...

GoldMaster teknolojisi Haberi

GoldMaster teknolojisi

GoldMaster bayileri, dünyanın dört noktasına uçmaya hazırlanıyor. Bayilere özel düzenlenen kampanya kapsamında, aralık, ocak ve şubat aylarında küçük ev aletleri ve züccaciye grubu ürünlerinden, 100 binTL’lik siparişlere Umre seyahati ya da Küba turu, 30 bin TL’lik siparişlere Ukrayna ve 20 bin TL’lik siparişlere ise Kıbrıs seyahati hediye ediliyor.


Kampanya kapsamında hediye edilecek olan, tek kişilik seyahatlerin 2016 yılının mart ayına kadar gerçekleştirilmesi...