23 / 04 / 2024

Goldmaster züccaciye

Goldmaster züccaciye

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

Goldmaster züccaciye ürünlerini 9. İdeal Home Fuarı’nda sergileyecek!

GoldMaster, şaşırtıcı yeni züccaciye ürün gamını ve yenilikçi küçük ev aletleri tasarımlarını 17-20 Nisan 2014 tarihleri arasında TÜYAP ’ta düzenlenecek 9. İdeal Home Fuarı’nda tanıtacak.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Çeyiz hazırlığı yapanlar müjde! Yüzde 40 indirim başladı! 18 parça Kütahya porselen 719,95 TL'den 431,97 TL'ye düştü!

Migros Market 774 adet züccaciye ürünlerine yüzde 40 indirim yaptığını duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

Goldmaster elektrikli mutfak aletlerinde indirim fırsatı! Bakmadan almayın! İşte fiyat listesi...

Kaliteli ve yenilikçi elektrikli mutfak aletleri ile adından söz ettiren yılların markası Goldmaster, birçok üründe indirime gitti. Peki, Goldmaster elektrikli mutfak aletleri fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

Züccaciye sektöründe 2023 hedefi: 7 milyar dolarlık ihracat!

Geçen yıl ev ve mutfak eşyalarında 6,1 milyar dolarlık yurt dışı satışı gerçekleştiren züccaciye sektörü, bu yılı 7 milyar dolarlık ihracatla kapatmayı hedefliyor.

Dikkat! Goldmaster'in sıcak hava fritözü avantajlı mutfak seti indirime girdi! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Goldmaster, çay makinesi, tost makinesi, kahve makinesi, blender seti ve 4.5 litre kapasiteye sahip sıcak hava fritözünden (airfryer) oluşan StarBlack Elektrikli Mutfak Seti'ni indirim avantajıyla satışa sundu. Peki, StarBlack Elektrikli Mutfak Seti ne kadar?

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Goldmaster Gm-7505 toz torbasız süpürge kaç TL, en ucuz nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Goldmaster GM-7505 Arena elektrikli süpürge, güçlü ve sessiz çalışma performansı, yüksek verimli süpürme aparatı ve 2.5 litrelik toz kapasiteyle etkili temizlik sağlar. Peki, Goldmaster Arena emiş gücü kaç watt? İşte detaylar...

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Goldmaster Blender Setleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Goldmaster'in blender setleri, her zaman elinizin altında en büyük yardımcınız olacak. Yemeklerinize lezzet, mutfağınıza renk katacak. Peki, Goldmaster Blender Setleri kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar...

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

BİM’den Aktüel Ürünler Kampanyası… İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM’den Uygun fiyatlarla bu ürünler kaçmaz! Uygun fiyatlı alışverişin adresi BİM’de 23 Eylül 2022 tarihinde elektronik ürünlerden ev tekstiline, küçük ev aletlerinden züccaciye ürünlerine kadar onlarca üründe indirim fırsatı var. 

Bernardo’da yazın son indirimleri için sayılı günler kaldı! İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Perakende züccaciye sektöründe  sofra kültürünün ve Türk geleneklerinin tüm detaylarını günümüz çizgileriyle, ihtiyaçlara yönelik şekilde harmanlayan Bernardo’da “Yazın Son Fırsatları” kampanyasında Eylül ayına özel indirimler devam ediyor. İşe 11 Eylül 2022 fiyat listesi

En uygun zücaciye ürünleri BİM’de! 15 Temmuz’da geliyor…

BİM marketler 15 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladılar. Cuma günü raflarda bulabileceğiniz aktüel ürünler çoğunlukla züccaciye ve mutfak ürünlerini içeriyor. Paşabahçe markasının cam ürün ve çeşitleri Bim marketlerde yer alacak. 

Goldmaster züccaciye Haberi

Goldmaster züccaciye

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.


40 yıldır üretim ve AR-GE gücüyle global standartlarda hizmet veren Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofraları İstanbul’a yakışan bir estetikle canlandırıyor.


Seri, fine bone porselenden üretilmiş yemek takımı ve kahvaltı takımıyla birlikte cam ürünlerden oluşan koleksiyona sahip olan seri üç farklı setten oluşuyor. 


İstanbul Serisi’nin 41 parçadan oluşan altı kişilik fine bone kahvaltı takımı, İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi’ni barındıran desenleriyle, estetik bir tasarımı sofralara taşıyor. Seride, altı adet servis tabağı, 4 adet kahvaltı tabağı, altışar adet çay fincanı ve çay tabağıyla birlikte altı adet yumurtalık, şekerlik, tuzluk, biberlik ve peçetelik...