26 / 04 / 2024

golf r satış fiyatı

golf r satış fiyatı

Yeni Golf R tam da sizin için üretildi. 320 PS güce sahip 2.0 TSI motoru, “Drift Mode” sürüş modu, virajlarda fizik kurallarını zorlayan Tork Vektörleme ve daha niceleri. İşte Golf R"nin hayran bırakan diğer özellikleri ve 15 Eylül 2022 fiyatı

Borsada neler oluyor? Uzmanlar uyarıyor! Kısa vadeli dalgalanmalara dikkat!

Son zamanlarda borsada yaşanan satışlar ‘soluksuz bir şekilde artan borsada kâr satışları olarak’ yorumlanıyor. Yüksek enflasyon endeksteki trendin muhafaza edilmesine katkı sağlarken kısa vadeli dalgalanmalar küçük yatırımcının canını yakabilir.

İkinci el araçlarda düzenlemeye aykırı ilan sayısı 5 binin altına indi! 

Ticaret Bakanlığı, 2.el araçların, sıfır satış fiyatının üzerinde bir fiyattan pazarlanmamasına ilişkin kısıtlamadan önce 20 bin civarındaki düzenlemeye aykırı ilan sayısının, son incelemeye göre 5 binin altına indiğini kaydetti.

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde vantilatör satışlarında da artış yaşandı. Bu nedenle, Trendyol da Kumtel KTF-300 vantilatörü peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sundu.

Vantilatör almak isteyenlere müjde! Hepsiburada’da Sinbo vantilatörün fiyatı dibi gördü!

Hepsiburada, serinlemek için vantilatör almak isteyenlere özel Sinbo SF-6783 Vantilatör’ü satışa çıkardı. Sinbo SF-6783 Vantilatör, teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz doldurdu.

Koçtaş’ta vantilatör fiyatları resmen dibi gördü! Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’de büyük fırsat!

Ev yapı malzemeleri konusunda öncü firmalardan Koçtaş, yaz aylarının da gelmesiyle vantilatör satışlarına hız verdi. Koçtaş, Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’ü satışa çıkardı.

Volkswagen Golf R Haziran ayı fiyatı dudak uçuklattı! Fiyatı görenler şok oldu

Golf R, güçlü bir motor, gelişmiş şasi ve süspansiyon sistemi ile sportif bir sürüş deneyimi sunar. Bu özelliğiyle Golf R, sürücülere hızlanma, yol tutuş ve dinamik bir sürüş deneyimi sağlar. Peki 17 Haziran 2023 fiyat listesi nedir.

İstanbul’da tam 400 bin ‘hayalet konut’ var! Ev sahipleri evleri boş tutup kira zamlarını bekliyor!

Kiraya yüzde 25 zam sınırından memnun olmayan ve piyasanın yükselmesini bekleyen konut sahipleri konutlarını boş tutmaya başladı. Çin ve bazı Arap ülke vatandaşlarının da hem tatil bir hem kâr satışı için evlerini kiralamadığı, boş tutulan 'hayalet evlerin' yeni zammı tetiklediği belirtildi.

Bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan Traktör'ün fiyatları açıklandı! Hemen güncel tabloya bakın

Bahçesine ve tarlasına traktör alacak çiftçiler traktör satışa Tümosan'nın fiyatlarını mercek altına aldı. Peki, Tümosan traktör fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte fiyat listesi...

Kızılay'dan flaş kurban bağış zammı! Yüzde 141 arttı!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında çadır satışlarıyla eleştirilen Kızılay, geçtiğimiz yıl 2.470 TL olarak duyurduğu kurban bedelini bu yıl yüzde 141 oranında zamlayarak 5.950 TL'ye yükseltti.

Tarlasına traktör alacaklar dikkat! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatlarını açıkladı! Hemen güncel tabloya bakın...

Tarlasına traktör alacak çiftçiler traktör satışa yapan firmaların fiyatlarını merak ediyor. Tümosan yeni fiyatlarını duyurdu. İşte güncel fiyat listesi...

Konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu? Seçim, deprem ve yüzde 25 kira sınırı satışları vurdu! 

Fiyatlardaki yıllık yüzde 136 yükselişe ek olarak, piyasada kesilen kredi muslukları ve seçim belirsizliği de konut satışlarının düşmesine neden oldu. Peki konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti! Bakın arkasında yatan sebep ne?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, son dönemde tartışmalara neden olan kan ve çadır satışı konularında gelen eleştirilerin ardından 14 Mayıs seçimlerine sadece iki gün kala istifasını açıkladı.

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

golf r satış fiyatı Haberi

golf r satış fiyatı

Bir otomotiv efsanesi olmak için ne gereklidir? Kendi segmentini yaratmak mı? Her nesilde standartları yeniden belirlemek mi? Yarım asır sonra bile özünden vazgeçmeyen tasarım prensiplerine, modern teknolojileri ekleyebilmek mi? Efsane olmanın en önemli unsuru yediden yetmişe sevilmek.

Çünkü Golf’ü, Golf yapan kullanıcılarının sevgisi, duyguları, , golf ile geçirdikleri güzel anılar. Bu yüzden Golf sevenlerinden aldığı ilhamla sürekli gelişiyor yenileniyor. 
Golf de işte tam bu nedenle hâlâ bilindiği gibi gibi ama şimdi daha sportif dinamik ve de teknolojik. 
Yeni Golf R, prensiplerinden taviz vermeden daha fazlası için geliştirenler için üretildi.

Golf R, 320 PS güç barındıran 2.0 TSI motor, tüm çekiş gücünü en az kayıpla 4 tekerleğe ileten 4MOTION® çekiş sistemi ve dördüncü nesil seviyesine ulaşan 7 ileri...