24 / 04 / 2024

gölmahal kampanya

gölmahal kampanya

Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Gölmahal Villalarında, yılbaşına özel KDV kampanyası başlıyor. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Yalçınlar Group, tüketiciler adına KDV'nin tamamını ödüyor. ..

Gölmahal'de yılbaşı kampanyası başladı!

YALÇINLAR Group tarafından İstanbul'un villa imarlı bölgelerinden Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Gölmahal Villaları'nda, yılbaşına özel KDV kampanyası başlıyor. Kampanya 31 Aralık 2013 tarihine kadar devam edecek...

Gölmahal'de sonbaharın son kampanyası 1 milyon 295 bin dolara!

Lüks yaşamın yeni adresi Gölmahal Villaları, geçici bir süre için, alıcılara mevcut evi ile takas imkanı sunuyor. Mevcut evini peşinat olarak verenler, kalanı için kira öder gibi kredi seçenekleri ile villa sahibi oluyor

Beko'dan ocak ayına özel seçili TV'lerde indirim fırsatı!

Beko'dan seçili televizyonlarda efsane bir kampanya geliyor. Beko, ocak ayına özel seçili televizyonlarda indirim kampanyası yaptığını açıkladı. Buna göre, kampanya 1-15 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyaları seçili ürünün detayları...

DFSK, kasım ayına özel çok uygun faizli kredi kampanyası ile geliyor... 

DFSK, geçen ay toplamda 6 modelle girdiği Türkiye piyasasında kasım ayına özel bir kampanya başlattığını açıkladı. Buna göre, kampanya kapsamında Coupe SUV Fengon 5 için 300 bin TL'ye kadar yüzde sıfırdan başlayan faiz oranları yapılacağı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi indirim pimini çekti! Peş peş kampanya! Ayçiçek yağı, toz şeker, salça, zeytinyağı fiyatları dibe düştü

Tarım Kredi Market 1-15 Haziran tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında pek çok ürün uygun fiyata satışa sunulacak. İşte güncel kampanya ve tüm detayları...

Halkbank SMS atana 800 TL veriyor! Bu bomba fırsat için yapmanız gereken çok basit!

Halkbank başlattığı kampanya kapsamında sadece bir SMS ile 800 TL kazanmayı mümkün kılıyor! Detaylara göre, kampanya katılmak için gereken tek şey bir SMS göndermek. Gönderilen SMS sonrasında ise hemen hesaplara 800 TL yatırılıyor.

Akbank’ın bu kampanyası büyük ilgi gördü! Herkese bin TL dağıtıyor! Akbank kesenin ağzını açtı!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank tarafından müşterilerini sevindiren bir kampanya duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre kampanya kapsamında bin TL hediye edilecek.

Bu fırsat kaçmaz! MediaMarkt'tan iPhone 13 kampanyası

MediaMarkt Türkiye, Apple iPhone 13 Değiş Tokuş fırsatlarını başlattığını duyurmuş durumda. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, kampanya ile tüketiciler, 7 Eylül tarihine kadar iPhone 13’e 13.500 TL’ye varan geri alım destek bedeli ile sahip olabilecekler.

Konutta kampanya rüzgarı!

Konuttaki kampanya rüzgarına bu süreçte diğer firmalar da katılım gösterdi. Kampanya kapsamında faizler kamu bankalarının açıkladığı orandan daha da aşağıya çekildi.

Baharyaka güncel kampanya detayları!

Baharyaka güncel kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 593 daire bulunuyor.

Kumru Ankara güncel kampanya detayları!

33 katlı tek blok halinde inşa edilen Kumru Ankara güncel kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Konutta indirime hücum!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında 1 haftada bin 500 evin satışı gerçekleşti.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Garanti Mortgage'den öğretmen kampanyası!

Garanti Mortgage, 24 Kasım Öğretmenler Günü kampanya kapsamında, öğretmenlere avantajlı faiz oranları ve dosya masrafında yüzde 50 indirim imkanı sunuyor. 

gölmahal kampanya Haberi

gölmahal kampanya

31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Yalçınlar Group, tüketiciler adına KDV'nin tamamını ödüyor. Pek çok ekstranın da fiyata dahil edildiği kampanyada ayrıca, tüketicilere bankasız 60 ay vade imkanı da sunuluyor. Gölmahal Villaları'nda fiyatlar şerefiyesine göre 1 milyon 495 bin dolar ile 1 milyon 595 bin dolar arasında değişiyor. Projede uzun vadede 120 aya kadar mortgage sistemi ile de ödeme...