27 / 04 / 2024

gölmahal villaları telefon numarası

gölmahal villaları telefon numarası

Teslime hazır evlerde 60 ay vade uyguluyor Büyükçekmece Gölü kıyısında yeşil bina teknolojisi ile hayata geçirilen Gölmahal Villalarının 2.etabında, teslime hazır son 5 villa sahiplerini bekliyor.

GölMahal Villaları'nda 1,5 milyon dolara villa!

Yalçınlar Group tarafından, Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen ve 38 villanın yer aldığı lüks yaşamın yeni adresi GölMahal Villaları’nda fiyatlar 1.495.000 dolar ile 1.595.000 dolar arasında değişiyor...

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Kabine'nin gündeminde vergisiz telefon var! Öğrencilere vergisiz telefonda tarih belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 3 haftanın ardından bugün toplanıyor. Gündemde öğrencilere verilmesi planlanan vergisiz telefon var. Peki öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek? Vergisiz telefonda hangi modeller yer alacak? İşte merak edilenler...

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Android 13 güncellemesi geliyor! Güncellemeyi hangi modeller alabilecek? Sizin telefonunuz yeni sürümü destekliyor mu?

Android telefonlar için en yeni güncelleme olan Android 13 güncellemesi sonunda geldi. Peki yeni güncellemeyi hangi telefon modelleri indirebilecek? İşte ayrıntılar…

En hızlı ilk 10 Android telefon modelleri belli oldu!

AnTuTu, kasım ayının en hızlı 10 Android telefonu listesini yayımladı. Peki geçtiğimiz ayın en iyi performans gösteren 10 telefon modeli...

Xiaomi Redmi 9c alacaklara müjde! A101’e geliyor

Sizler için araştırdığımız ve geçtiğimiz ay da A101’de satışa sunulan Xiaomi Redmi 9c yeniden A101’de indirimli satışa çıkıyor. Piyasadaki diğer muadillerine göre uygun fiyatıyla göze çarpan telefon üç farklı renk seçeneği ile satışta. 

Son dakika! MediaMarkt Samsung Galaxy A52 fiyatları! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

MediaMarkt güvencesi ile telefon satın almak isteyen kişilerin sayısı her geçen gün artarken Samsung Galaxy A52 satışları hız kesmeden devam ediyor! Peki, MediaMarkt'da Galaxy A52 fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuğu Gölü Villaları ısınmada ezber bozuyor!

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

Kuğu Gölü Villaları’nda yüzde 18 KDV bizden kampanyası!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı. Yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak..

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

gölmahal villaları telefon numarası Haberi

gölmahal villaları telefon numarası

Dekorasyonu tamamlanmış olarak tüketicilere teslim edilen Gölmahal Villaları'nda fiyatlar, villaların şerefiyesine göre 1.495.000 ile 1.595.000 dolar arasında değişiyor. 31 Aralık tarihine kadar projeden villa alanların adına KDV'nin tamamının Yalçınlar Group tarafından ödeneceği Gölmahal'de, bankasız 60 ay vade imkânı da sunuluyor. 

Projede uzun vadede 120 aya kadar mortgage sistemi ile de ödeme...