29 / 03 / 2024

Göltürkbükü yangın

Göltürkbükü yangın

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Herkes dolara endekslendi ama euro yangın yeri! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar koşun

Milyonlarca kişi dolara endekslenmişken, euro ataklarla yükselişe geçerek gündemin konusu oldu. euro fırladı, euroda resmen yangın yeri, kıyıda köşede 1 euro kuru bile olanlar koşun. İşte son dakika euro kuru...

Gümüşhane Kürtün TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 

TOKİ Gümüşhane Kürtün 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Kürtün'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Kürtün'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Kürtün sosyal konut projesi... 

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Selimiye Kışlası'nın mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devredildi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Selimiye Kışlası'nın mülkiyetine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Batman'da AVM'de büyük yangın!

Batman’da bir alışveriş merkezinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Göltürkbükü yangın Haberi

Göltürkbükü yangın


     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Göltürkbükü ile Gündoğan beldeleri arasındaki Hebilköy mevkisinde ormanlık ve makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 

     Havadan bir yangın söndürme uçağı ve iki helikopteri, karadan ise çok sayıda itfaiye ekibi ve orman işçisiyle müdahale edilen yangın, rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Yerleşim yerlerine 50 metre kadar yaklaşan yangın, vatandaşlarda paniğe neden oldu. 

     Yaklaşık 10 hektarlık alanda etkili olan yangının kontrol altına alınabilmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. 

   ...