25 / 04 / 2024

gölyazı projeleri

gölyazı projeleri

Gölyazı’nın turizmden hak ettiği payı alması için yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Gölyazılılar’dan bu ayın sonunda başlayacağımız projelerimize mutlak destek bekliyoruz” dedi.

Yeni projeler Gölyazı'nın cazibesini artıracak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç ile birlikte tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle ünlü Gölyazı Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

Millet bahçesi projeleri meclis gündeminde!

Millet bahçeleri projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Artmim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artmim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Şan ve Halil Gülyaz tarafından kuruldu.

TOKİ'nin en çok ilgi gören projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 67 şehirde başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 250 binden fazla başvuru geldi. Vatandaşların adeta akın ettiği TOKİ projelerinde o ilçeye tam 137 kat başvuru geldi. İşte TOKİ'nin en çok ilgi gören projeleri...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çanakkale'deki yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırım projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

gölyazı projeleri Haberi

gölyazı projeleri


Nilüfer Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı, Nilüfer “Barış Meclisi”nde gerçekleşti.

Meclis’te gündeme geçmeden önce faaliyetler hakkında  bilgi veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı’nın turizme kazandırılması için yapılan çalışmalara da değindi.Gölyazı’nın sadece Nilüfer için değil, Türkiye için çok önemli bir yer olduğunu belirten Başkan Mustafa Bozbey, mahallede yaşanan sorunlara dikkat çekti. Bozbey,  “Orada yaklaşık 7 yıldır yürütmüş olduğumuz hizmet anlayışımıza uygun projelerimizle ilgili hala sonuç alamadığımız noktalar var. Örneğin yapılaşmayla ilgili çok büyük sorun yaşıyoruz. Özellikle su kotunun hala çözümlenememiş olmasından dolayı Gölyazı’da aslında geçici ruhsatlandırma çalışmasına  izni verilmiş olsa dahi bunlar  bir müddet sonra ortadan kalkacak  ve ruhsat alınamayacak duruma gelinecek” dedi.


“Ataevler projesi Büyükşehir’in tozlu raflarında bekliyor”

Nilüfer Belediyesi tarafından Ataevler’de uygulanmak istenen kentsel yenileme projesine de değinen Başkan...