20 / 04 / 2024

Gölyazı sahili kaçak yapılaşma

Gölyazı sahili kaçak yapılaşma

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti. Yılmaz, bunlara kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ifade etti..

Samsun sahillerinde kaçak yapılaşmanın önüne geçilecek!

Samsun ve Çevresi Turizm Altyapı Birliği (SAMTAB)'ın toplantısı sonrası inceleme gezisi yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti...

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Kayseri'de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplamda 6 zanlı gözaltına alındı.

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşmayı meclis gündemine taşıdı. Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Antalya'daki kaçak yapı miktarı meclis gündeminde!

Antalya'daki konut sayısı ve tespit edilen kaçak yapı miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Kaş'taki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'un göbeğinde kaçak hafriyat rezilliği!

İstanbul'da döküm sahalarına para vermek istemeyen şöförler, taşıdıkları hafriyatı ücra yerlere, tarım alanlarına, orman yollarına döküp kaçıyor. Şehirdeki birçok orman yolları kaçak olarak boşaltılan hafriyatlarla doldu.

Gölyazı sahili kaçak yapılaşma Haberi

Gölyazı sahili kaçak yapılaşma

Samsun'un tarihi ve turistik ilçelerinden Terme'de gerçekleştirilen Samsun ve Çevresi Turizm Altyapı Birliği (SAMTAB)'ın toplantısı sonrası inceleme gezisi yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti. Bunlara kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ifade eden Başkan Yılmaz, sahillerdeki kaçak yapılaşmanın turizmi baltaladığına dikkat çekti.


Toplantı sonrası Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çarşamba Kaymakamı ve Terme Kaymakam Vekili Caner Yıldız, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve meclis üyeleriyle birlikte Gölyazı mahallesine gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada gezi ve incelemelerde bulundu. Vali Şahin ile sahilleri dolaşan Başkan Yılmaz, burada kaçak yapılaşma olduğunu tespit etti.


   Gezi sonrası kendisinden...