29 / 03 / 2024

Gonca Özgül kimdir

Gonca Özgül kimdir

Çalık Gayrimenkul İcra Kurulu Üyesi Gonca Özgül, 15 Temmuz sonrası hükümetin, inşaat sektörünü gelişimi için başlattığı teşviklerle konut satışlarında rekor kırıldığını söyledi.

Taksim 360'a talep yağdı!

Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül, MIPIM Fuarı'na Taksim 360 projesiyle katıldıklarını söyledi. Özgül "MIPIM Fuarı'nda ilk kez sergilenen 24 metrekarelik dev maketimizin de bulunduğu standımız ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı" dedi.

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kadri Özgüneş hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Kadri Özgüneş kimdir? Lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Kadri Özgüneş ile ilgili merak edilen her şey...

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Erdinç Özgül tarafından kuruldu.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Gonca Özgül kimdir Haberi

Gonca Özgül kimdir

Çalık Gayrimenkul İcra Kurulu Üyesi Gonca Özgül, 15 Temmuz sonrası gayrimenkul sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Özgül,  15 Temmuz sonrası hükümetin, inşaat sektörünü gelişimi için başlattığı teşviklerle konut satışlarında rekor kırıldığını açıkladı.


Cumhurbaşkanı'nın çağrısıyla bankaların faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekmesinin konut satışlarının artmasında önemli etkenlerden olduğunu söyleyen Özgül, "Geçen yıl konut satışlarının 1 milyon 341 bin 453 adede ulaşmasında faizin önemli etkisi oldu. Sektörün önemli gündem maddeleri arasında yer alan kentsel dönüşüm ve yabancıya satışla ilgili atılan adımlarla önümüzdeki yıldan itibaren konut sektörünün daha da ivme kazanmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.


Kentsel dönüşümle de ekonomide canlılık sağlanacağını belirten Özgül, er yıl 500 bin konutun yenilenme hedefiyle yıllık yaklaşık 50 milyarlık bir ekonominin oluşturulması öngörüldüğünü vurguladı. 


Gayrimenkul sertifikası, gurbetçiye KDV muafiyeti ve 1...