26 / 04 / 2024

Gonca Vuslateri yeni evi

Gonca Vuslateri yeni evi

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in Cihangir'deki evini kiraladı. Ünlü oyuncu, 1 yıllık kirayı 70 bin lira olarak peşin verdi.

Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerindeki yatırımcılara kira ve faiz desteği!

İhtisas Serbest Bölgeleri Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, "Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerinde kiralanan arazi ve binalar için 75 bin dolara kadar kira harcamalarının yarısı karşılanacak." dedi.

Gonca Vuslateri ve Mehmet Turgut komşu oldu!

Ulus’tan Cihangir’e taşınan Gonca Vuslateri, eski sevgilisi Mehmet Turgut'la ilgili olarak, "Kendisi artık komşum. Bundan sonra bizi daha sık görürseniz, şaşırmayın." dedi.

Gonca Vuslateri köpekleri için evinden taşınıyor!

Cihangir'de bir apartman dairesinde oturan oyuncu Gonca Vuslateri, köpekleri için yeni bir eve taşınma kararı aldı.

Gonca Vuslateri Cihangir'den ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in Cihangir'deki evini kiraladı. Ünlü oyuncu, 1 yıllık kirayı 70 bin lira olarak peşin verdi.

Gonca Vuslateri, Cihangir'de ev arıyor!

Oyuncu Gonca Vuslateri, Cihangir'de emlakçıları gezerken görüntülendi

şžaban Gonca, İlki Gonca İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi 'ni kurdu!

İlki Gonca İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi, şžaban Gonca, Erdoğan İlki ve Hüseyin Gonca tarafından İstanbul Esenyurt"ta kurulan yeni bir şirket

Gonca Sitesi'nde 3 daire, 320 bin TL!

Akyapı Ekşioğlu İnşaat'ın Kartal Soğanlık'ta inşa ettiği Gonca Sitesi'nde, yeni bir kampanya başladı. Buna göre kalan 30 daireden 3'ü 320 bin TL'den satılıyor ve hemen tapu imkanı sağlanıyor

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Gonca Vuslateri yeni evi Haberi

Gonca Vuslateri yeni evi

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, aradığı evi sonunda buldu. Vuslateri, yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar'a ait Cihangir'deki daireyi kiraladı. Bir yıllık kirayı peşin veren Gonca Vuslateri, Rüzgar Çetin'e nakit olarak 70 bin liralık ödeme yaptı. Ünlü oyuncunun bu tavrı, "Gonca, her ev sahibinin hayalindeki kiracı" yorumları...