25 / 04 / 2024

Gönen Belediyesi arsa ihaleleri

Gönen Belediyesi arsa ihaleleri

Gönen Belediyesi, Gündoğan Mahallesi'ndeki 49, Hasanbey Mahallesi'ndeki 40 arsa olmak üzere toplam 89 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Nisan'da yapılacak..

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir Gönen'de arsalara olan talep artıyor. Bölgeye akın eden yatırımcılarsa, arsa alımlarına ve kiralamalara yöneldi.

Balıkesir Gönen'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan 2 adet arsayı 10 milyon 751 bin 498 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Balıkesir Gönen'de 3.6 milyon TL'ye satılık 89 arsa!

Gönen Belediyesi, Gündoğan Mahallesi'ndeki 49, Hasanbey Mahallesi'ndeki 40 arsa olmak üzere toplam 89 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Nisan'da yapılacak..

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından, Virancık Mahallesi'ndeki konut alanlı arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak..

Gölbaşı Belediyesi'nden 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından, konut imarlı arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 1 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Gönen Belediyesi arsa ihaleleri Haberi

Gönen Belediyesi arsa ihaleleri

Gönen Belediye Başkanlığı tarafından Gündoğan Mahallesi'ndeki 49, Hasanbey Mahallesi'ndeki 40 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların toplam muhammen bedeli 3 milyon 657 bin 22,55 TL olarak belirlendi. 

Arsaların satış ihalesi 12 Nisan 2018 Perşembe günü saat 10.00’da başlayacak olup ekli listede belirtilen sıralamaya göre Malkoç Mahallesi Atatürk Caddesi No: 2 Gönen/Balıkesir adresinde, Gönen Belediyesi Encümeni huzurunda yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Gönen Belediye Başkanlığından:

1 - Belediyemiz mülkiyetinde bulunan ekli listede unsurları yazılı taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesine göre Açık Arttırma İhale Usulü ile satılacaktır.

2 - İhale 12.04.2018 Perşembe günü saat 10.00’da başlayacak olup ekli listede belirtilen sıralamaya göre Malkoç Mahallesi Atatürk Caddesi No: 2 Gönen/Balıkesir adresinde, Gönen Belediyesi Encümeni huzurunda yapılacaktır.

3 - Geçici teminatlar muhammen bedelin % 3’ü (yüzde üç) olup,...