16 / 04 / 2024

gönüllü gayrimenkul danışmanlığı

gönüllü gayrimenkul danışmanlığı

Gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye, koronavirüs salgını sebebiyle evine gidemeyen ve otellerde konaklayan sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla, gönüllü konut danışmanlığı yapacak...

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Şahintürk tarafından kuruldu.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Shn İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Shn İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’te 800.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarık Gaber Farea ve Muneer Alavadhi ortaklığında kuruldu.

Turkhome İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Turkhome İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Azhdarfaeghı Bonab tarafından kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Şahin tarafından kuruldu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Zeliş Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeliş Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neriman Gülçiçekli tarafından kuruldu.

gönüllü gayrimenkul danışmanlığı Haberi

gönüllü gayrimenkul danışmanlığı

Türkiye’de Kristal Türkiye gayrimenkul danışmanları, ülkece zor günlerden geçmekte olduğumuz bu dönemde en büyük fedakarlığı gösteren sağlık çalışanlarının konut ihtiyacına karşı portföyünü açarak, gönüllü danışmanlıkla çözümler üretiyor.

Türkiye’nin yerli ve milli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye, tüm Türkiye’deki girişimci gayrimenkul danışmanları ve merkez yönetim ekibi ile sağlık çalışanları için gönüllü konut danışmanlığı başlattı. 

"EV ARAYAN SAĞLIK ÇALIŞANINA DESTEK OLMAK TEMEL GÖREVİMİZ"

Korona salgını sebebiyle görevde olan ve gecesini gündüzünü fedakârca ailelerinden ve sevdiklerinden uzak geçiren birçok sağlık çalışanının otellerde konaklaması sonucunda bu kararı aldıklarını ifade eden Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, "Kristal Türkiye olarak konut portföyümüzün danışmanlığını gönüllü olarak değerli sağlık çalışanlarımıza açıyoruz. Bizlere ulaştıkları takdirde kendilerine yardımcı olabilecek tüm danışmanlığı gönüllü olarak yapacağız, en uygun lokasyonda konutu kiralamaları için...