20 / 04 / 2024

Google Chrome 104

Google Chrome 104

Chrome 104 güncellemesini dağıtıma çıkaran Google, yeni güncellemede 11 güvenlik açığını kapattığını açıkladı ve internette daha güvenli dolaşım için Chrome'un güncellenmesini tavsiye etti.

Bu uzantıları bilgisayarınıza eklediyseniz hemen kaldırın! Tehlike saçıyor!

Google Chrome kullanıcılarına önemli bir uyarı geldi. Bir güvenlik araştırmacısının yaptığı araştırma, 18 yeni zararlı Chrome eklentisini ortaya çıkardı.

Google chrome'un gelişmiş güvenli Tarama modunu mutlaka kullanın! İşte nedeni

Veri güvenliğini sağlarken aynı zamanda basit, basit bir kullanıcı deneyimini sürdürmek, teknoloji şirketleri için göz korkutucu bir görev olabilir.  Müşteriler, şirketlerin özel verileri ifşa etmeden kapsamlı, güvenilir hizmetler sunmasını bekliyor.

Google Chrome’dan flaş uyarı! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Google Chrome desteği, Windows 7 ve Windows 8.1'de sona ermektedir. 2023'ten sonra yeni güncelleme yayınlanmayacak. İşte tüm detaylar...

Google’dan güvenlik bildirimi! Chrome’u acilen güncelleyin!

Chrome 104 güncellemesini dağıtıma çıkaran Google, yeni güncellemede 11 güvenlik açığını kapattığını açıkladı ve internette daha güvenli dolaşım için Chrome'un güncellenmesini tavsiye etti.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 104 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'de 104 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 104 yeni konut!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut inşa edecek.

Kayseri Belediyesi'nden satılık 104 adet konut!

Kayseri Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Güneşli Mahallesi'nde yer alan 104 adet konutu satıyor...

Google'dan kripto paralar için karar! 

3 sene önce kripto paralara yönelik reklamları yasaklayan Google kripto para reklamlarına izin verme kararı aldı. 

Atakule GYO'nun 104.1 milyon TL'lik payı halka arz edilecek!

Atakule GYO'nun 231 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 263 milyon 340 bin TL'ye artırılması nedeniyle yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan toplam 104 milyon 125 bin 364 TL'lik payı halka arz edilecek.

Konya Çeltik Belediyesi'nden satılık 104 dükkan!

Konya Çeltik Belediyesi, Konya ili, Çeltik ilçesi, Selçuk Mahallesi'nde yer alan 104 dükkanı satıyor. 

Google San Jose’de kampüs inşa edecek!

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Japonya'da son bir yılda 104 inşaat firması battı!

Japonya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle son bir yılda 104 inşaat firması battı!

Google Chrome 104 Haberi

Google Chrome 104

Google, en popüler internet tarayıcısı Chrome için yeni bir güvenlik güncellemesi yayınlandı. Yapılan açıklamada, yeni Chrome 104 sürümüyle birlikte biri zero-day olmak üzere 11 adet ciddi güvenlik sorunlarının giderildiği duyuruldu. Kullanıcılara Chrome'u güncellemelerini öneren Google, eski sürümde yer alan bir açığın bilgisayar korsanları tarafından istismar edildiği bilgisini de paylaştı.

Google Chrome 104 özellikleri!

Google’ın Chrome için hazırladığı yayın bülteninde güncellemenin detaylarından da bahsedildi.  Mac ve Linux için 104.0.5112.101, Windows için ise 104.0.5112.102 sürümüyle sunulan yeni güvenlik paketinde tarayıcıdaki 11 güvenlik açığı ortadan kaldırıldı. Google giderilen açıklar arasında bir adet zero-day olduğunu söyledi. Zero-day (veya sıfır gün) açıklarını, bilgisayar korsanlarının sistemlere saldırmak için kullanabiliyor.  Ayrıca 11 güvenlik açığından birinin kritik seviye ve yarısından fazlasının ise yüksek riskli olarak işaretlendiği de açıklanan detaylar...