20 / 04 / 2024

Google Pixel 7

Google Pixel 7

Arama motoru devi Google'ın önümüzdeki günlerde piyasaya sunacağı yeni telefonu Google Pixel 7’nin tanıtım özellikleri yayınlandı. İşte Google Pixel 7 fiyat ve özellikleri..

Google Pixel 7’nin fiyatı belli oldu! Şaşırtan detay! 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Google Pixel 7 serisinin fiyatı ortaya çıktı. Şaşırtan bir detay ise dikkatlerden kaçmadı. İşte tüm detaylar...

Google'dan sürpriz hareket: Pixel 8 Pro'nun yeni tasarımı ortaya çıktı! 

Google, yeni amiral gemisi Pixel 8 Pro modelini kendi web sitesinde sızdırdı. İşte konuyla ilgili bütün ayrıntılar...

Google Pixel 8a: Sınırları zorlayan performansıyla dikkat çekiyor! İşte muhteşem detaylar

Yakın zamanda ortaya çıkan Geekbench veritabanında Google Pixel 8a'nın görünümü, kullanıcılara neler sunabileceği konusunda ipuçları veriyor. İşte detaylar...

Google'ın üstün mühendislik harikası: Pixel 8 ve Pixel 8 Pro!

Google'ın merakla beklenen akıllı telefon modelleri Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun sızdırılan özellikleri, teknoloji dünyasını sallıyor. Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun iddialı özellikleri gün yüzüne çıktı.

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.

Google Pixel Fold, mükemmelliğin sınırlarını zorluyor: Katlanabilir telefon devrimi başlıyor!

Google, muhteşem tasarımı ve olağanüstü performansıyla Pixel Fold'u piyasaya sürerek akıllı telefon dünyasına yeni bir çağ açıyor. Yenilikçi özellikleriyle kullanıcıları büyüleyen Pixel Fold, katlanabilir telefonların geleceğini şekillendiriyor.

Pixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir

"Ne için ödersen onu alırsın" sözünü bilirsiniz. Bu her zaman doğru değildir. Google'ın yeni Pixel 7A telefonuyla, diğer telefonlara kıyasla ödediğinizden fazlasını elde edersiniz.

Muhteşem kameralı Google'ın Pixel 7'si Pixel 6A'dan 100 $ daha ucuz! 

Pixel hayranları: Pixel 7 şimdi 100 $ daha ucuza geldi. Pixel 7A, Pixel 6A'da olmayan birçok özelliği Pixel 7'den daha düşük bir fiyata sunuyor. Google, Pixel 7A'yı , genellikle yeni ürünleri ve mevcut ürünlere yönelik güncellemeleri tanıttığı yıllık geliştirici konferansı olan Google I/O'da duyurdu

Google'a 8 milyon dolarlık dava!

Google , Teksas Başsavcısı Ken Paxton tarafından teknoloji devini Pixel 4 telefonunu tanıtmak için yanlış reklam taktikleri kullanmakla suçlayarak açtığı davayı sonuçlandırmak için 8 milyon dolar ağır bir meblağ ödemeyi kabul etti.

Google Pixel Tablet'in özellikleri nedir?

Teknoloji alanında devleşen isim Google, kısa zaman evvel tertiplemiş olduğu I/O 2023 konferansında Google Pixel Tablet modelini ilan etti. Peki, sızıntılarla devamlı gündeme gelen bu tablet modeli kullanıcılarına hangi özellikleri sunuyor?

Heyecanla beklenen fiyat performans odaklı telefon: Google Pixel 7a tanıtıldı!

Google bugün I/O 2023 konferansında Google Pixel 7a modelini tanıttı. İşte Google Pixel 7a'nın özellikleri ve fiyatları!

Google, yeni katlanabilir telefonu Pixel Fold'u tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı!

Google, uzun süredir beklenen Pixel Fold adlı katlanabilir telefonunu sonunda tanıttı. I/O 2023 konferansında duyurulan bu yeni cihaz, birçok özellikle birlikte geliyor. İşte, Google Pixel Fold hakkında bilmeniz gerekenler...

Google Pixel 7a özellikleri ve tanıtım tarihi sızdırıldı: İşte detaylar!

Google'un uygun fiyatlı akıllı telefon serisi Pixel, yeni bir modelle genişlemeye hazırlanıyor. İşte cihaz hakkında bilinen bütün ayrıntılar...

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Google Pixel 7 Haberi

Google Pixel 7

Dünyanın teknoloji devlerinden biri olan Google, teknolojinin farklı alanlarına da yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak telefon atağı dikkat çekti.

Google akıllı cep telefon pazarında, piyasaya çıkardığı Pixel serixi ile büyük beğeni topladı. Bununla yetinmeye teknoloji devi Pixel ailesinin diğer üyelerini de önümüzde günlerde tanıtacağını duyurdu.

Söz konusu lansman etkinliğine günler kala, Google yeni çıkaracağı telefon Pixel 7’nin resmi tanıtım videosunu yayınlandı. Tanıtıma baktığımızda Pixel serisinin önceki modelleriyle kıyasladığımız taktirde çok farklı bir tasarım değişikliği yer almıyor. Peki Pixel 7’nin özellikleri neler? Pixel 7 ne kadar?

GOOGLE PİXEL 7 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Teknoloji devi Google’ın Pixel serisinin yeni üyesi olan Pixel 7’nin teknik özellikleri şu şekilde:

Ekran boyutu: 6.3 inç Ekran çözünürlüğü: 1080 x 2400 Ekran paneli: AMOLED Ekran yenileme hızı: 90 Hz Yonga seti: Google Tensor G2 İşletim sistemi:...