16 / 04 / 2024

Pixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir

Pixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir

"Ne için ödersen onu alırsın" sözünü bilirsiniz. Bu her zaman doğru değildir. Google'ın yeni Pixel 7A telefonuyla, diğer telefonlara kıyasla ödediğinizden fazlasını elde edersiniz.



499 ABD doları olan 6,1 inç Pixel 7A, 6,3 inç Pixel 7'den 100 ABD doları ve 6,7 inç Pixel Pro'dan 400 ABD doları daha ucuzdur. Ekran boyutu açısından 7A oldukça büyük. Elime 7 ve 7 Pro'dan daha iyi oturuyor. 7A, 799 dolardan başlayan fiyatlarla iPhone 14'ten daha büyük ve çok daha ucuz. Ayrıca çoğu Samsung telefondan daha ucuzdur. Boyut, bir telefon satın alırken göz önünde bulundurulması gereken birçok şeyden yalnızca biridir, ancak daha büyük telefonlar genellikle daha küçük telefonlardan daha pahalıdır.

Android ve iOS

iOS ve Apple eko sistemlerine bağlı oldukları için Android telefonları reddeden insanlar var. Anladım. Apple, ürünlerini entegre etme konusunda harika bir iş çıkarıyor ve telefonları, dizüstü bilgisayarları, saatleri ve tabletleri arasında gidip gelmeyi kolaylaştırıyor. Ancak Google, Pixel saati, Fitbit izleyicileri, Nest Hub ve yakın zamanda duyurulan Pixel tabletiyle kendi ekosistemini oluşturmaya başlıyor. Samsung ayrıca müşterilerini sadık tutmak için tasarlanmış bir ürün grubuna sahiptir, ancak doğruyu söylemek gerekirse bu şirketlerin ürünleri arasında geçiş yapmak o kadar da zor değil. Apple'ın kendi uygulamaları dışında, çoğu iOS uygulamasının Android sürümleri vardır.

Pixel'i diğer Android telefonlara tercih ederim çünkü arayüz genellikle daha az karmaşıktır ve bunlar her zaman en son Android işletim sistemiyle günceldir. Diğer Android telefon üreticileri genellikle güncellemeleri geciktirir ve bazen cihazlarını Android'in en son sürümüne tam olarak güncellemez. En sevdiğim Pixel özelliklerinden biri, genellikle arka planı etkilemeden fotoğraflardaki nesneleri kaldırmayı kolaylaştıran kamera içi Sihirli Silgi.

Şu anki telefonum, 899 dolara satılan daha büyük 6,7 inçlik Pixel Pro, ancak daha sonra belirttiğim gibi, takas nedeniyle çok daha az değerli.

Pixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir


Geri Dön