28 / 03 / 2024

GOP Plevne teslim

GOP Plevne teslim

2021 yılını kentsel dönüşüm yılı olarak ilan eden Bahaş Holding, GOP Plevne projesinin ilk etabında teslimlere başlıyor.

GOP Plevne'nin ilk etabında teslimler başlıyor!

2021 yılını kentsel dönüşüm yılı olarak ilan eden Bahaş Holding, GOP Plevne projesinin ilk etabında teslimlere başlıyor.

GOP Plevne'nin yüzde 80'i satıldı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesiyle 2021 yılını dönüşüm yılı ilan eden Bahaş Holding, İstanbul’un ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi olan, GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında sona yaklaştı. 

Kentsel dönüşümle ilgili ne biliyoruz?

Essenora ve GOP Plevne projelerine imza atan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen kentsel dönüşümle ilgili önemli bilgiler verdi.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm toplantısı 7 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen GOP Plevne’nin ortaklarından olan Oktay Öz ve Mimar-Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen’in katılımıyla kentsel dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

GOP Plevne 4. Türk-Arap Zirvesine damga vurdu!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi GOP Plevne 4. Türk-Arap Zirvesine damga vurdu..

Gop Plevne, Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak!

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Plevne projesi Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Plevne İstanbul Evleri GOP 2017 fiyatları!

Üç etaptan oluşan Plevne İstanbul projesi 600 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

GOP Plevne projesinin temeli atıldı!

GOP Plevne projesinin temeli Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla atıldı. Bölgedeki değişimin sembolü olarak konumlanacak projede ön talep dönemi başladı.

GOP Plevne projesinin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla GOP Plevne projesinin temeli atıldı.

GOP Plevne İstanbul'un temeli bugün atılacak!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap'ın temeli bugün atılacak. Proje 617 milyon TL'ye inşa edilecek.

GOP Plevne fiyat!

29 Mart'ta temeli atılacak olan GOP Plevne projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. By Oktay Öz İnşaat imzasıyla yükselen Gaziosmanpaşa Plevne projesinde ön talepler toplanıyor. İşte GOP Plevne fiyat listesi..

GOP Plevne teslim Haberi

GOP Plevne teslim

2021 yılını kentsel dönüşüm yılı olarak ilan eden Bahaş Holding, mega kent İstanbul'n ilk ada bazlı dönüşüm projesi olan GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında sona yaklaştı.

Ekonomis'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, İstanbul Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi'nde toplam 70 dönüm arazi üzerinde 2 bin 500 konut, 200 ticari alandan meydana gelen projede üç etap bulunuyor.

200 milyon liralık yatırım bedeliyle dikkat çeken GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesinde iki blokta toplam 400 konut, 42 ofis ve 40 ticari alandan meydana gelen ilk etabın satışlarının yüzde 80'lik kısmı tamamladnı. 

2021 yılı ajandasındaki kentsel dönüşüm projelerini de raftan indiren Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, GOP Plevne projesiin ilk etabını 4 ay sonra sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

Web: http://www.plevnekonutlari.com/tr

Bahaş Holding kentsel...