23 / 04 / 2024

Gotthard Base nerede

Gotthard Base nerede

Türk inşaat şirketi Rönesans’ın da yapımcıları arasında bulunduğu dünyanın en uzun ve en derin demiryolu tüneli Gotthard Base tamamlandı. 57 kilometrelik tünel İsviçre, İtalya, Avusturya ve Almanya’yı birbirine bağlıyor.

Dünyanın en uzun tünelinde Türk imzası! 

Yurt dışında projeler hayata geçiren Mono Steel, Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Base’de yer alacak...

İsviçre’deki Gotthard Base Tüneli'nde seferler başladı!

İsviçre’de isviçre Alp Dağları’nın altından geçen 57 kilometre uzunluğundaki dünyanın en uzun ve derin demiryolu tüneli Gotthard Base’de dün düzenli tren seferleri başladı.

Gotthard Base en tuhaf açılış töreni ile açıldı!

İsviçre'nin Alp Dağları'nın altından geçen ve Avrupa'nın kuzeyi ile güneyi arasındaki mesafeyi kısaltan dünyanın en büyük demiryolu tünelinin açılış töreninde yapılan gösteri akıllarda soru işaretleri yarattı.

Dünyanın en uzun tüneline Rönesans imzası!

Türk inşaat şirketi Rönesans’ın da yapımcıları arasında bulunduğu dünyanın en uzun ve en derin demiryolu tüneli Gotthard Base tamamlandı. 57 kilometrelik tünel İsviçre, İtalya, Avusturya ve Almanya’yı birbirine bağlıyor.

Gotthard Base Tüneli açıldı!

İsviçre Alp Dağları'nın altından geçen, 57 kilometre uzunluğa ve 2 bin 300 metre derinliğe sahip dünyanın en uzun ve en derin demiryolu tüneli Gotthard Base açıldı.

Gotthard Base Tüneli bugün açılıyor!

Rönesans İnşaat tarafından tamamlanan dünyanın en uzun ve en derin tüneli Gotthard Base bugün açılıyor. Zürih'ten Milano'ya gidişi 1 saat kısaltarak 2 saat 40 dakikaya düşürecek olan tünelin maliyeti 16 milyar Avro.

Gotthard Base Tüneli yarın açılıyor!

Gotthard Base Tüneli yarın açılıyor. İsviçre’deki tünel Alp Dağları’nın altından kazıldı ve Avrupa’nın farklı ülkelerine İsviçre’den geçişi kolaylaştıracak proje kabul ediliyor.

Gotthard Base Tüneli Haziran'da açılıyor!

Rönesans Holding, dünyanın en uzun tüneli olmaya aday Gotthard Base’in yapımını tamamlıyor. Gotthard Tüneli, Haziran ayında görkemli bir açılışa hazırlanıyor.

Gotthard Base Tüneli'nde sona gelindi!

Rönesans Holding çatısı altındaki Rönesans İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Gotthard Tüneli, Haziran ayında görkemli bir açılışa hazırlanıyor. Gotthard Base için tam 40 aydır 4 bin kişi çalışıyor.

Rönesans İnşaat, Gotthard Base Tüneli için gün sayıyor!

Rönesans İnşaat tarafından yapılan dünyanın en uzun tüneli Gotthard Base’in tamamlanması için geri sayım başladı. Gotthard’ın tamamlanmasıyla İsviçre, Avrupa’nın büyüyen yüksek hızlı demiryolu ağına entegre olacak.

İsviçre'deki dünyanın en uzun tüneli tamamlandı!

İsviçre Alpleri’nin altından geçen 56 kilometre uzunluğundaki demiryolu tüneli tamamlandı. NEAT Gotthard Base Tüneli, geliş ve gidiş için birbirine paralel 9 metre çapında iki tünelden oluşuyor.

Mall of İstanbul İkitelli nerede?

Mall of İstanbul İkitelli nerede , adres, iletişim, telefon ve proje detayları haberimiz içerisinde yer alıyor...

Mahal Palace Armutlu nerede?

Yalova Armutlu Fıstıklı Köyü'nde hayata geçirilen Mahal Palas projesinin satış süreci devam ediyor. Mahal palace armutlu nerede, nasıl gidilir ve konum bilgileri haberimizde bulunuyor

Gotthard Base nerede Haberi

Gotthard Base nerede

Avrupa'da 1900'lü yılların başından itibaren konuşulmaya başlanan ve ilk tasarımı 1947'de oluşturulan dünyanın en büyük ve en derin demiryolu tüneli Gotthard Base dün görkemli bir törenle hizmete alındı. 57 kilometre uzunluğa ve 2 bin 300 metre derinliğe sahip tünelin yapımı 17 yıl sürdü.


Türkiye'den Rönesans İnşaat'ın da aralarında olduğu konsorsiyum tarafından inşası tamamlanan demiryolu tüneli Gotthard Base, İsviçre Alp Dağları'nın altından geçiyor ve Avrupa'nın kuzeyi ve güneyi arasındaki mesafeyi kısaltıyor. İsviçre, İtalya, Avusturya ve Almanya'yı birbirine bağlayan tünel, İsviçre'nin Zürih kentinden İtalya'nın Milano kentine gidiş bir saat azalarak 2 saat 40 dakikaya düşürüyor.





AVRUPALI LİDERLER AÇTI


İsviçre'nin Uri Kantonu yakınlarında bulunan...