17 / 04 / 2024

Gözalan Group taziye

Gözalan Group taziye

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Günkay Life'ta hemen teslim 5+1'ler 7 milyon 500 bin TL'ye!

Günkay Group imzası ile hayata geçirilen Günkay Life projesinde satış süreci devam ediyor. 5 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Günkay Life projesinde fiyatlar 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Orkun Group'un acı günü! Şükrü Karadeniz vefat etti!

Orkun Group'un kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz'in babası Şükrü Karadeniz vefat etti. Orkun Group ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kerim Gözalan vefat etti! 

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Doğan tarafından kuruldu.

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Bayverdi tarafından açıldı.

Candan Group İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Candan Group İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Olhan ve Kasım Olhan ortaklığında kuruldu.

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Gözalan Group taziye Haberi

Gözalan Group taziye

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan vefat etti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Gözalan Group'un temelleri 1969'da Almanya'da atıldı ve 4 sektörde 10'u aşkın marka yatırımı bulunuyor. Gözalan Group'un 50'den fazla mağazası, 500'e yakın çalışanı mevcut. Perakende, turizm, inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren Gözalan Group, tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda en iyi, en doğru ve en uygun olan ürünlerin hizmete sunulmasını amaçlıyor.

Gözalan Group'un taziye ilanı:

"Şirketimizin kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı, engin vizyonu ve yarattığı değerlerle bugüne ulaşmamızı sağlayan değerli büyüğümüz Kerim Gözalan'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kerim Bey'i güler yüzüyle, hoşsohbetiyle, çok değerli tavsiyeleriyle ve en önemlisi babacan yaklaşımıyla daima hatırlayacağız."

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Kerim Gözalan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı...