Gözde- Eren İnşaat Haberi
Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da kaldırılacak.
Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, davacılar Fatih Gürler, Niyazi Gürler ve Gürsan Mobilya İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd. Şti.’nin konkordato taleplerini, feragat nedeniyle ayrı ayrı reddetti.
Konkordato ilan eden Güneş Yol İnşaat'ta, alacaklıların onayıyla hazırlanan projen mahkemece kabul edilerek, resmi olarak yürürlüğe girdi.
Er-can Tarım Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebi reddedildi.
N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.
Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya ve Kıyasettin Katuncu ortaklığında kuruldu.
Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ekmekci, İbrahim Eren, Levent Karadoğan ve Selçuk Polat ortaklığında kuruldu.
Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.
Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu.
Tuzla İş Güvenlik Ekipmanları İnşaat Elektrik Metal Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Çetin tarafından kuruldu.
Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Alkan Gün tarafından Beşiktaş'ta kuruldu.
Güven İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramız Zayud tarafından kuruldu.
Penguen Kumburgaz Otelcilik İşletmesi Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alagöz tarafından kuruldu.
Rfd Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ünlü tarafından kuruldu.