26 / 04 / 2024

göztepe k yapı solid inşaat

göztepe k yapı solid inşaat

K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığı Trendist Ataşehir’den sonra Göztepe’de yeni karma proje yapmaya hazırlanıyor. Göztepe Park ismiyle lanse edilecek projede konut, otel ve ofis birimleri yer alacak. Projenin toplam yatırım bedeli ise 500 milyon TL…

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda koltukların montajına başlandı!

Göztepe'nin yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde koltukların takılmasına başlandı. Koltuklara Göztepe oyuncuları Berkan Emir, Göktuğ Bakırbaş, Atınç Nukan ve Ege Özkayımoğlu oturdu...

Göztepe Stadı tamamlanıyor!

Göztepe Stadı yapım çalışmalarında sona geliniyor. Stadın mimarı Tuğrul Büyükköken, statla ilgili "Stadımızın 15-17 Ocak itibariyle müsabaka oynanmasına hazır hale gelmesi için çalışıyoruz" dedi...

Beykoz Göztepe Mahallesi’nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Beykoz Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıları yıkmak için ihale düzenlendi.

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

Kadıköy Göztepe'de kentsel dönüşüm tartışması!

Kadıköy'ün Göztepe Mahallesi'nde dönüşüm tartışması büyüyor. Yapıkredi İkramiye Evleri'nin sakinleri ve belediye arasında anlaşma sağlanamıyor...

Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftası!

İzmir'e yapılacak Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftasına girildi. Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik stadın ön yeterlilik ihale tarihini 30 Mart, Göztepe'de yapılacak 20 bin 35 kişilik yeni stadın ön yeterlilik ihale tarihi ise 31 Mart olarak belirlendi.

Göztepe ve Karşıyaka statları ne zaman yapılacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Muhittin Akbel bugünkü yazısında Göztepe ve Karşıyaka’ya yapılması planlanan stat projelerinden bahsetti.

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Şehitkamil Göztepe Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’ne inşa edilen sosyal tesis tamamlanma aşamasına getirildi. Çevre düzenleme çalışmaları yapılan Göztepe Mahallesi Sosyal Tesisi kısa süre sonra vatandaşın hizmetine açılacak.

Menderes'teki 140 dönümlük arazi Göztepe’nin!

İzmir Menderes Belediyesi’nin sınırları içindeki Tekeli Mahallesi’nde yer alan 140 dönümlük arazinin Göztepe’ye tahsisi için karar çıktı. Büyükşehir Belediyesi onay verirse buraya dev bir tesis yapılacak

Karşıyaka ve Göztepe statları hukuki süreçlere takılıyor!

Başbakan Yıldırım, Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak statlarla ilgili tartışmalara ilişkin, "Bu projeler şimdiye kadar bitebilirdi ancak maalesef hukuki süreçlerden dolayı gecikmeler oluyor." dedi.

Göztepe ve Karşıyaka statlarına çözüm ışığı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi, Göztepe ve Karşıyaka statlarının üzerinde bulunduğu arazilerdeki hisselerini stat yapılma koşuluyla bedelsiz olarak devretti.

Karşıyaka ve Göztepe statları için imar uygulamaları yapılmalı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'de mahkeme kararıyla inşaatları durdurulan statlar için geri çekmeleri gereken bir dava olmadığını belirterek, "Mahkeme kararına dönüşmemiş bir dava varsa, bu davayı çekmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

göztepe k yapı solid inşaat Haberi

göztepe k yapı solid inşaat

İlk kez Trendist Ataşehir projesi için bir araya gelen K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığı, yeni bir proje için kolları sıvadı. Ortaklık,  İstanbul Anadolu Yakası’nda Göztepe’de yeni bir karma bir proje hazırlığında. 


50 bin dönüm alan üzerinde yer alacak projenin Göztepe Park ismiyle lanse edilmesi planlanıyor. 


Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilecek olan Göztepe Park projesinde konutların yanı sıra ofis ve otel birimleri de yer alacak. K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığı Göztepe projesine 2014 yılının üçüncü çeyreğinde start vermeyi düşünüyor.


Şengül...