24 / 04 / 2024

gpyş

gpyş

Avukat Kadir Kurtuluş; gayrimenkulün yurt dışındaki piyasalarda inşaat sektörünün altında değil de finans sektörünün altında değerlendirildiğini tüm gelişmiş ekonomilerde doğru ve sağlıklı konumlandırmanın bu şekilde olduğunu söyledi.

Gayrimenkulleriniz artık menkul bir kıymet!

Avukat Kadir Kurtuluş; gayrimenkulün yurt dışındaki piyasalarda inşaat sektörünün altında değil de finans sektörünün altında değerlendirildiğini tüm gelişmiş ekonomilerde doğru ve sağlıklı konumlandırmanın bu şekilde olduğunu söyledi.

Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihracı yapıldı!

Omurga Portföy, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Omurga Portföy Genel Müdürü Kösebay: "İlk fonun yatırımını tamamladıktan sonra ikincisini çıkaracağız" dedi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda büyüme devam edecek!

24 GPY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul Finansmanının Önemi ve Sektöre Olan Katkıları” başlıklı konuşmasında gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’deki yükselişine dikkat çekti.

24 GPY ile Al-Zamil Grup gayrimenkul yatırım fonu kuruyor!

24 GPY Yönetim Kurulu Başkanı Yeniay, "Başlangıç olarak 500 milyon lira büyüklükle faaliyete geçecek olan fonlar kısa süre içerisinde 1 milyar liralık büyüklüğe ulaşacak" dedi.

24 GPY, Cityscape Turkey 2016'da GYF’leri anlattı!

24 GPY (Gayrimenkul Portföy Yönetimi) 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olarak nitelendirilen Cityscape’de katılımcı olarak yer aldı.

24 GPY Türk gayrimenkul piyasasını MIPIM’de masaya yatırdı!

24 GPY 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM’de “Türkiye Gayrimenkul Piyasası'nda Yeni Yatırım Olanakları ve Fırsatlar” konulu bir panel gerçekleştirdi.

Hiper Gayrimenkul ve 24 GPY'den Emlak 2015 Fuarı yorumu!

Hiper Gayrimenkul, EMLAK 2015 Fuarı'na özel yüzde 15 indirim ile start verdi. Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonlarını kurmaya hazırlanan 24 GPY, İstanbul’da düzenlenen CNR Emlak 2015 fuarında yatırımcılarla buluştu.

24 GPY gayrimenkul yatırım fonu kuruyor!

Kısa bir süre önce SPK’dan kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor.

24 GPY fonlarına yabancı yatırımcı ilgisi!

Kısa süre önce lansmanı yapılan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi yetkilileri Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015 fuarında yabancı yatırımcılarla önemli toplantılar yaptı. Yöneticiler, kendileri açısından çok olumlu geçtiğini ifade etti.

24 GPY Türkiye'deki ilk gayrimenkul fonunu kuracak!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birini kurmaya hazırlanıyor.

Cityscape Global 2015'de GPY fonlarına yabancılardan büyük ilgi geldi!

SPK’nın tebliğiyle birlikte artık Türkiye’de gayrimenkul yatırım fonları kurulabilecek olmasının yabancı yatırımcıların Türkiye’ye ilgisini arttırdığını belirtildi.

24 GPY fonlarına yabancı yatırımcının ilgisi arttı!

SPK’nın tebliğiyle birlikte artık Türkiye’de gayrimenkul yatırım fonları kurulabilecek olmasının yabancı yatırımcıların Türkiye’ye ilgisini arttırdı.

Gayrimenkule 3 yatırım fonu!

24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, ilk fonuyla ilgili çalışmalarını tamamlayarak, SPK'ya başvurusunu yaptı. 24 GPY bu fonla birlikte arsa fonu ve kira fonu olmak üzere toplam 3 gayrimenkul fonunu yatırımcılara sunacak.

24 Gayrimenkul Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuruyor!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor.

gpyş Haberi

gpyş

Ekonominin son trendi Gayrimenkul Yatırım Fonları ile ilgili Avukat Kadir Kurtuluş ile bir röportaj yaptık. Kendisi Gayrimenkulun yurt dışındaki piyasalarda inşaat sektörünün altında değil de finans sektörünün altında değerlendirildiğini tüm gelişmiş ekonomilerde doğru ve sağlıklı konumlandırmanın bu şekilde olduğunu söyledi. Ve artık Türkiye’nin de gayrimenkulu inşaat sektörünün değil de finansın altında ele alması gerektiğini belirtti. Tam bu noktada kendisinin çözüm önerisi gayrimenkulu menkul bir kıymet haline dönüştürecek Gayrimenkul Yatırım Fonları. Bu sayede Gayrimenkul artık menkul bir kıymet olacak, taşımazlar taşınabilecek ve yatırımcılar bir yandan gayrimenkul gibi az riskli bir yatırım aracına yatırım yapmışken bir yandan da Aşağıda röportajımıza ait detayları bulabilirsiniz.


Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) nedir?

Kişilerin veya şirketlerin sağladığı fonlarla kurulan GYF’ler gayrimenkullere yatırım yapıp getiri elde etmek için kurulurlar. Daha...