19 / 04 / 2024

gram altın alış fiyatı

gram altın alış fiyatı

Gram altın 277,6 lira, çeyrek altın 453 lira ve Cumhuriyet altını 1.853 liradan işlem görüyor. Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 277,6 lira seviyesinde seyrediyor.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

19 yıllık altın hesabı şaşırttı! 1 milyon TL ile alınan altın 49 kilodan 512 grama düştü!

Altın fiyatları, Fed'in faiz indirimlerine ilişkin atacağı adımlarla ilgili ipucu vermesi beklenen enflasyon verisi öncesinde yatay seyrederken Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL ile hangi yıl kaç gram altın alındığını açıkladı.

Altın yatay seyrediyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 10 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar oldu? 10 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın 2 bin TL'ye koşuyor! İşte 3 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları!

3 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

Gram altın yükselirken İslam Memiş'ten dikkat çeken tahmin! Alım fırsatı mı geliyor?

Gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Finans Analisti İslam Memiş, 2024 yılında 2 bin 500 lira seviyesinin olacağını yineledi. Altın borcu olan veya düğün yapacaklar için bu seviyelerin alım fırsatı olabileceğine dikkat çekti.

Elinde gram altını olanlar dikkat: Ünlü ekonomist önemli tarihleri verdi

Orta Doğu'da İsrail-Hamas çatışmaları, altın fiyatlarında önemli bir etkiye neden oldu. Altın, tarihi rekor seviyelere ulaşmış durumda. Bu durum, yatırımcılar arasında "Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne zaman alınır?" gibi soruları gündeme getirdi.

Bu haberi okuyan soluğu kuyumcuda alacak! Gram altın için net konuştu: Altın alım zamanı mı?

Piyasalar, Hamas ve İsrail arasındaki artan çatışmaların etkisi altında gerilirken, altın ve döviz fiyatları yükselişe geçti. Gram altın fiyatları rekor seviyeleri aşarken, uzmanlar altın yatırımcıları için önemli bir açıklama yaparak gram altının geleceği hakkında bilgi verdi.

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

gram altın alış fiyatı Haberi

gram altın alış fiyatı

Altının gramı, bugüne artışla başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla yüzde 0,7 değer kazanarak 277,6 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 453 lira, Cumhuriyet altını 1.853 liradan satılıyor.Altının onsu önceki kapanışa göre yüzde 0,3 değer kazancıyla 1.490,8 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor.

Anadolu Ajansı'ndaki habere göre; Analistler, altının ons fiyatında dün gece saatlerinde yaşanan düşüşün ABD Başkanı Donald Trump'ın şahin tutumuyla bilinen Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ı görevden almasıyla ilgili olduğunu, bu durumun ticaret savaşlarında görece daha güvercin bir tutum takınma olasılığını artırdığını söyledi.

Yarından itibaren merkez bankaları para politikası toplantılarının takip edileceğini belirten analistler, merkez bankalarının faiz kararlarının altın fiyatları üzerinde etkili olmasının beklendiğini kaydetti.

Yarın, Merkez Bankası  ve Avrupa Merkez Bankası, gelecek hafta da ABD, Japonya ve...