25 / 04 / 2024

Graniser 2015 katalog

Graniser 2015 katalog

Seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser Seramik, bu yıl en trend ve en yeni ürünlerini UNICERA Fuarı’ nda sergiliyor.

Graniser Seramik yeni koleksiyonlarıyla 2015 Cersaie Fuarı'nda!

Graniser Seramik, dünya çapındaki fuarlarının başında gelen Cersaie Fuarı'nda boy göstermeye hazırlanıyor. Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılının yeni koleksiyonlarını da fuar katılımcılarının beğenisine sunacak.

Graniser 2015'e yatırımlarla giriyor!

Graniser önce 9 milyon Euro'luk bir yatırımla üretim kapasitesini 2,8 milyon metrekare artırmayı planlayan şirket, ardından 25 milyon Euro'luk yeni bir yatırımla AVM ve kamu binaları gibi yapılarda kullanılabilecek seramik türleri üretecek.

Graniser İtalya'da sektör profesyonelleri ile buluştu!

Graniser İtalya'da sektör profesyonelleri ile buluştu. Fuarda mevcut ürünleri dışında 2015 koleksiyonuna ait 26 yeni serisinin tanıtımını da yapan Graniser, tasarımları ile sektör profesyonellerinin ilgi odağı oldu.

Graniser yeni ürünlerini bayilerine tanıttı!

Graniser yeni ürünlerini bayilerine tanıttı. Modern çizgisi ve de kaliteli üretimi ile seramikte trendleri belirleyen Graniser, bayilerini Akhisar’da bulunan fabrika showroomunda ağırlayarak 2015 ürünlerini tanıttı.

Graniser İtalya'da sektör profesyonelleri ile buluşuyor!

Graniser, 22-26 Eylül 2014 tarihinde İtalya’da Cersaie’ye katılıyor. Fuarda mevcut ürünleri dışında 2015 koleksiyonuna ait 26 yeni serisinin tanıtımını da yapacak olan Graniser, tasarımları ile sektör profesyonellerini etkisi altına almayı amaçlıyor.

Kartal Metsan Nexus Aralık 2015'te teslim edilecek!

Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14'üncü kata ulaşıldı. Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile inşatı ilerleyen bu karma projede yaşam, 2015 yılı Aralık ayında başlayacak.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi 2015 Ocak'ta hizmete girecek!

Kuzey Kamu Hastane Birlikleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nin 2015 yılı Ocak ayında hizmete gireceğini ve hastanenin kapasitesini 400'den 660 yatağa çıkarttıklarını söyledi

Sheraton İstanbul Ataşehir 2015 yılında faaliyete geçecek!

Starwood’ un Anadolu Yakası’ ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek. Sheraton İstabul Ataşehir dinamik yapısıyla şehirde yeni bir buluşma noktası olacak.

Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor!

Metsan İnşaat’ın, lansmanını Kasım ayında yaptığı Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14. kata ulaşıldı. Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor.

Suudi Arabistan kuzey-güney yolcu treni 2015’te hazır olacak!

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad ve ülkenin güneyini kuzey bölgelere bağlayacak yolcu demiryolu hattının 760 milyon dolara mal olacağı bildirildi. Yolcu treni hattının büyük kısmı tamamlandı ve 2015’in başından itibaren kademeli olarak hizmete açılacak..

Autoshow 2015 yılına ertelendi!

Zorlu bir süreçten geçen Türk otomotiv endüstrisinde, Autoshow Fuarı da belirsizlikten nasibini aldı. 31 Ekim'de düzenlenmesi beklenen Autoshow Fuarı, 2015 ilkbahara ertelendi. Kesin tarih ise önümüzdeki günlerde belli olacak...

Stuttgart Televizyon Kulesi 2015’te açılacak!

Mart ayından bu yana kapalı olan televizyon kulesi Stuttgart Fernsehturm’un 2015 yılında açılması bekleniyor. Kullanım hakkı Südwest Rundfunk’a (SWR) ait olan Fernsehturm, yangın yönetmeliği ile ilgili sıkıntılardan dolayı ziyarete kapatılmıştı...

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu, 2015'in ikinci yarısında açılacak!

Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Memmedov yaptığı açıklamada :"2014 sonunda Türkiye sınırına kadar olan güzergahta testler gerçekleştireceğiz. 2015'in ikinci yarısında ise demiryolu tam olarak faaliyetine başlayacak" dedi

Graniser 2015 katalog Haberi

Graniser 2015 katalog

27. UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı her yıl olduğu gibi 24-28 Şubat tarihleri arasında sektörün en iyi oyuncularını ağırlıyor. Bu yıl da fuara katılacak olan seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser Seramik, standında mevcut ürünleri dışında doğaltaş, mermer, metalik ve ahşap görünümlü 24 yeni tasarımlarını sergileyecek ve 2015 trendleri hakkında katılımcıları bilgilendirecek. 


Digital baskı teknolojisi ile her zevke ve ihtiyaca cevap veren Graniser Seramik, 25x50 ebadından başlayıp 80x80 ebadına kadar farklı ebatlardaki ürünlerini Hol:2 217 numaralı standında ziyaretçilerle...