26 / 04 / 2024

Graniser iflas mı etti

Graniser iflas mı etti

Daha önce aynı grup bünyesinde yer aldığı Rodi Mood hakkında iflas kararı alındığı için Graniser Genel Müdür'ü Erol Hacıoğlu iflas ile ilgili bir değerlendirmede bulunarak Graniser'den bahsetti...

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

Türk inşaat şirketi iflas etti! Dev konut projesi yarım kaldı, 1500 ev teslim edilemedi!

Karadayı Konut Yapı AŞ. iflas etti. Şirket bin 500 konutu teslim edemeyince iflas bayrağını çekti. Dev konut projesi yarım kaldı, 1500 ev teslim edilemedi.

Dünyaca ünlü banka iflas ettiğini açıkladı. Dünyadan binlerce müşterisi var. Müşteriler şaşkına döndü

Dünya genelinde bankalardan endişe verici haberler gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü bir banka daha iflas ettiğini açıkladı. Müşteriler şaşkına döndü.

Dev firma resmen iflasını verdi. Müşterileri şaştı kaldı. Herkes karar açıklanınca şok oldu

Bursa'da köklü tekstil firmaları arasında yer alan bir firma iflasını verdi. Yıllardan bu yana firma ile iş yapan müşterileri ise şaşkına döndü.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Teknoloji devi Samsung iflasın eşliğinde mi? Telefon satışlarında büyük düşüş kaydedildi!

Samsung'un net karında rekor düşüş bekleniyor. Şirketle ilgili iflas dedikoduları yayılırken Samsung’un telefon satışlarında da ciddi düşüşler raporlara yansıdı. Peki Samsung iflas mı edecek yoksa Pazar payını mı genişletecek? İşte detaylar…

Dev banka iflas mı ediyor? Çok büyük zarar açıkladı!

Dünyanın en büyük bankalarından biri olan Credit Suisse için iflas iddiaları peş peşe geliyor… Banka yılın 3. çeyreğinde 4,04 milyar dolarlık zarar açıkladı.

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Fikirtepeli dönüşüm mağdurlarından iflas tepkisi!

Kentsel dönüşümün en kötü örneklerinden birinin yaşandığı İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hakim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş. iflas etti. 

Yeşil GYO'nun iflas davaları Kasım'da başlayacak!

Yeşil GYO'ya ilişkin son dönemlerde doğrudan alacaklıları tarafından peş peşe iflas davaları açılıyor. Bakırköy 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi ve Bakırköy 3'üncü Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açılan davalar, Kasım'da görülecek.

Çin'de boş mülk sayısı her geçen artıyor!

Çin'de gayrimenkul devi Evergrande'nin iflas iddialarına yönelik kaygılar devam ederken mülk sorunu baş gösterdi. Ülkede Fransa, Almanya, İtalya, Birleşik Krallık gibi ülkelerin tüm nüfusuna yetecek kadar boş mülk bulunuyor. 

Çinli emlak devi Evergrande iflas mı edecek?

Çin'in ikinci büyük inşaat şirketi Evergrande, tahvillerin işleme kapatılması amacıyla başvuru yaptı. Ağır borç yükü altında olan şirkette iflas tedirginliği başladı.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Graniser iflas mı etti Haberi

Graniser iflas mı etti

Graniser Genel Müdür'ü Erol Hacıoğlu tarafından yapılan açıklama şöyle;


Daha önce aynı grup bünyesinde yer aldığımız Rodi Mood hakkında iflas kararı alındığı için önemli bir açıklamayı, yanlış anlamalara zemin hazırlamamak adına sizlerle paylaşmak istedik. 

Türkiye’de seramik sektörünün lider üretici ve ihracatçılarından olan Graniser’in %75 hissesi, Haziran 2012’de özellikle Orta ve Doğu Avrupa'ya yapmış olduğu yatırımlarla adından söz ettiren Londra merkezli Bancroft Private Equity LLP’ye satılmıştı. Bu işlem sonrasında Eylül 2013 tarihinde ise, kalan %25’lik hisse EBRD’ye (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) geçmiştir.  Yaşanılan bu son gelişme ile birlikte Graniser, yoluna %100 yabancı sermaye ve ortaklardan oluşan yeni yapısı ile devam etmektedir. 

Graniser, oluşan yeni ortaklık yapısı sonrasında Türkiye'nin yanı sıra A.B.D., Avrupa, ve İsrail pazarlarında aranılan bir marka haline geldi ve ihracat...