25 / 04 / 2024

Graniser şubeleri

Graniser şubeleri

Graniser önce 9 milyon Euro'luk bir yatırımla üretim kapasitesini 2,8 milyon metrekare artırmayı planlayan şirket, ardından 25 milyon Euro'luk yeni bir yatırımla AVM ve kamu binaları gibi yapılarda kullanılabilecek seramik türleri üretecek.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Graniser Seramik 1 milyar TL ciroya koşuyor!

Seramik karo üreticisi Graniser Seramik, 240 milyon TL ciroyla sektörün önde gelen oyuncularından biri. Graniser Seramik şu sıralar 1 milyar TL ciroya koşuyor.

Graniser, şirket avında!

Graniser Seramik hem yurtiçinde hem de yurtdışında birer şirket satın almaya hazırlanıyor. Adı açıklanmayan seramik üreticisi yerli şirket, yaygın bir mağaza ağına sahip.

Altına dayalı kira sertifikası talep toplama işlemleri başlıyor!

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla 2 Ekim'den itibaren, belirlenen Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla etaplar halinde altın tahvili ve altına dayalı kirasertifikası talep toplama işlemleri ve ihracı yapılacak.

12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana ve İstanbul şubeleri birlikte yürüttüğü 12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

Reysaş GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvuru yaptı!

Reysaş GYO esas sözleşmesinin "Şirketin Merkez ve Şubeleri" başlıklı 3.maddesinin tadili için SPK'ya başvuru yaptı.

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Happy Center Şükrübey Şubesi yenilendi!

Happy Center, Avrupa Yakası şubelerinden ŞÜKRÜBEY Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , ŞÜKRÜBEY Şubesini yeniledi.

Alaçatı Muhallebicisi 14 şehirde şube açacak!

14 yeni şehirde açacağı şubeleri için yatırımcıları ile çalışmalarına devam eden Alaçatı Muhallebicisi, yılsonuna kadar şube sayısını 70’e yükseltmeyi hedefliyor.

Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açacak!

İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri bulunan Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açmaya hazırlanıyor. Erdoğan Karataş ve Hayri Erdoğan’ın işletmesini üstlendiği Leman Kültür Cafe, cafe-bar konseptinde 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri!

TOKİ Emekli Ayvacık başvuru yeri olarak T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubeleri belirlendi. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı. Başvurular 15 Temmuz'a kadar Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Projedeki dairelerin kuraları ise 21 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 592 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları'nda başvurular yarın başlıyor. Başvurular Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Graniser şubeleri Haberi

Graniser şubeleri


Seramik üreticisi Graniser 2015 yılına yeni yatırımlarla giriyor. Önce 9 milyon Euro'luk bir yatırımla üretim kapasitesini 2,8 milyon metrekare artırmayı planlayan şirket, ardından 25 milyon Euro'luk yeni bir yatırımla AVM ve kamu binaları gibi yapılarda kullanılabilecek seramik türleri üretecek. 


Bu yatırımla yaklaşık 300 kişiye daha istihdam yaratacaklarını söyleyen Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, böylece önümüzdeki üç yılın sonunda toplam 500 kişiye daha iş fırsatı sunacaklarını...