25 / 04 / 2024

Graniser Taxim serisi

Graniser Taxim serisi

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Graniser Seramik Kackar serisi ile sıcak görünüm!

Graniser Seramik Kackar serisi, özellikle dış mekanlara doğal ve sıcak bir görünüm kazandırıyor. Kackar serisi, butik otel, kafeterya, lokanta gibi mekanların zemin dekorasyonuna da yeni bir boyut getiriyor.

Graniser'den yeni koleksiyon!

Dekorasyonda fark yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, Madison serisi ile yaşam alanları ve banyo dekorasyonuna rahatlık hissi uyandıran bir tasarım anlayışını yansıtıyor.

Graniser Seramik'ten yeni Metallic Sense serisi!

Graniser Seramik, klasik tarzı sevenler için sanatsal tasarımı teknoloji ile buluşturuyor, Metallic Sense serisinin çarpıcı neoklasik desenleri ile mekanlara bambaşka bir estetik kazandırıyor.

Yurtbay Yapı Kimyasalları, YYK Uzman Serisi'ni tanıtacak!

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi değişiklik yapmak isteyenleri bekliyor!

Yurtbay Seramik gerek her mutfak tarzına uygun tezgâh arasında, gerek banyolarda kullanılabilecek Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi'ni tanıttı!

Yurtbay Seramik, modern mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Yurtbay, Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlar hitap ediyor..

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Graniser'e teşekkür plaketi verdi!

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Graniser, 27.UNICERA Fuarı’nda 24 yeni tasarımını tanıttı!

Graniser, 24-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 27. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'ndaki standı ile ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Graniser yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Graniser yeni ürünlerini 27. UNICERA Fuarı'nda tanıtacak!

Seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser Seramik, bu yıl en trend ve en yeni ürünlerini UNICERA Fuarı’ nda sergiliyor.

Graniser en fazla ihracat yapan firma ödülünü aldı!

SERAMİK sektörünün öncü isimlerinden Graniser, Ege İhracatçı Birlikleri’nin en fazla ihracat yapan firma ödülüne bu yıl 3. kez sahip oldu. Ödül töreninde, Genel Müdür Yardımcısı Baybars Genç açıklamalarda bulundu.

Creavit'in, Branch Serisi banyoların yüzünü güldürüyor!

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolarınızın yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanın özel koleksiyonları arasında yer alan “Branch Armatür Serisi” baharı müjdelerken estetik görünümü ve işlevsel kullanımıyla

Graniser Taxim serisi Haberi

Graniser Taxim serisi

Tasarım çeşitliliğiyle birlikte yenilikçi ürünleriyle de göz dolduran Graniser Seramik, her türlü dekorasyon tarzı ile yüksek uyum sağlayan Taxim serisi ile mekanlara ahşabın sıcaklığını sunuyor. Vintage ahşap dokusuyla yaşam alanlarına sıcak bir enerji katan Taxim serisi,  ferah ve huzurlu atmosferi ile pozitif duygular uyandırıyor. 


Taxim serisinin beyaz, açık gri, koyu gri ve bej olmak üzere dört renk alternatifi bulunuyor.  Modellerde yer alan lekeli formlar renk tonlarında dalgalanma yaratarak doğal bir efekt sağlıyor. Yekpare bir görünüm sağlamak amacıyla büyük ebatlarda tasarlanan Taxim serisinde yer alan ürünler 15x90 cm ebatlarına sahip bulunuyor. 

   ...