29 / 03 / 2024

Graniser'den yeni koleksiyon!

Graniser'den yeni koleksiyon!

Dekorasyonda fark yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, Madison serisi ile yaşam alanları ve banyo dekorasyonuna rahatlık hissi uyandıran bir tasarım anlayışını yansıtıyor.



Graniser Madison serisi, doğadan aldığı esintileri dekorasyona taşıyor. Dekorasyonda fark yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, Madison serisi ile yaşam alanları ve banyo dekorasyonuna rahatlık hissi uyandıran bir tasarım anlayışını yansıtıyor. Bej, kahve, gri, beyaz renk ve rölyefli desenlerden oluşan Madison serisi, 30x60 ebadı  ve renk uyumu ile dekorasyonda özgün kompozisyonlar oluşturulmasına olanak sağlıyor.


Madison'dan esinlenildi

Graniser Seramik’in 30x60cm duvar ve 45x45cm yer karosu olarak  ürettiği Madison serisi, farklı büyüklüklere sahip mekanlara arzu edilen derinlik efektine yaratma imkanı da tanıyor. Gri ve beyaz renklerdeki rölyefler ise sonsuz tekrara dayalı asimetrik dalgalanma ile dekorasyona doğadan yumuşak çizgiler taşıyor.


Madison serisini tasarlarken Kuzey Amerika'nın en yeşil şehri Madison'un doğasından ve ılıman ikliminden esinlediklerini belirten Graniser Seramik yetkilileri, koleksiyonun yer aldıkları uluslararası fuarlarda ses getirdiğini ve büyük beğeni ile karşılandığını vurguluyorlar. 



Vatan 


Geri Dön