24 / 04 / 2024

Graniser koleksiyonları

Graniser koleksiyonları

Dekorasyonda fark yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, Madison serisi ile yaşam alanları ve banyo dekorasyonuna rahatlık hissi uyandıran bir tasarım anlayışını yansıtıyor.

Porland’dan baharı sofranıza taşıyacak Mirroring ve Vaso Piccolo koleksiyonları... İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi

Porland sofra serilerinin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Porland Mirroring ve Vaso Piccolo koleksiyonları  21 Mart 2023 fiyat listesi...

Avva Sonbahar Kış koleksiyonlarında ekstra yüzde 30 indirim! İşte 10 Ekim 2022 Avva fiyat listesi

Türkiye’de ‘smart casual’ yaklaşımının erkek giyim kategorisinde öncüsü olan Avva Sonbahar/Kış koleksiyonlarında sepette ekstra yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva’nın indirimli ürünlerinin bazılarının fiyat listesi

Graniser Seramik 1 milyar TL ciroya koşuyor!

Seramik karo üreticisi Graniser Seramik, 240 milyon TL ciroyla sektörün önde gelen oyuncularından biri. Graniser Seramik şu sıralar 1 milyar TL ciroya koşuyor.

Graniser, şirket avında!

Graniser Seramik hem yurtiçinde hem de yurtdışında birer şirket satın almaya hazırlanıyor. Adı açıklanmayan seramik üreticisi yerli şirket, yaygın bir mağaza ağına sahip.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Loda Mobilya yeni koleksiyonlarını alıcıyla buluşturuyor!

2000 yılından beri mobilya sektöründe farklılık yaratan Loda Mobilya'nın yeni koleksiyonları alıcıyla buluşuyor. Loda Mobilya yeni koleksiyonunda modern, konforlu ve fonksiyonelliği ön planda tutup, metal ve ahşabın göz alıcı uyumunu kullandı.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Graniser Seramik Kackar serisi ile sıcak görünüm!

Graniser Seramik Kackar serisi, özellikle dış mekanlara doğal ve sıcak bir görünüm kazandırıyor. Kackar serisi, butik otel, kafeterya, lokanta gibi mekanların zemin dekorasyonuna da yeni bir boyut getiriyor.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

Graniser koleksiyonları Haberi

Graniser koleksiyonları

Graniser Madison serisi, doğadan aldığı esintileri dekorasyona taşıyor. Dekorasyonda fark yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, Madison serisi ile yaşam alanları ve banyo dekorasyonuna rahatlık hissi uyandıran bir tasarım anlayışını yansıtıyor. Bej, kahve, gri, beyaz renk ve rölyefli desenlerden oluşan Madison serisi, 30x60 ebadı  ve renk uyumu ile dekorasyonda özgün kompozisyonlar oluşturulmasına olanak sağlıyor.


Madison'dan esinlenildi

Graniser Seramik’in 30x60cm duvar ve 45x45cm yer karosu olarak  ürettiği Madison serisi, farklı büyüklüklere sahip mekanlara arzu edilen derinlik efektine yaratma imkanı da tanıyor. Gri ve beyaz renklerdeki rölyefler ise sonsuz tekrara dayalı asimetrik dalgalanma ile dekorasyona doğadan yumuşak çizgiler taşıyor.


Madison serisini tasarlarken Kuzey Amerika'nın en yeşil şehri Madison'un doğasından ve ılıman ikliminden esinlediklerini belirten Graniser Seramik yetkilileri, koleksiyonun yer aldıkları uluslararası fuarlarda ses getirdiğini...