24 / 04 / 2024

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.



Tureks Stone trend yaratan 

koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde


Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. Tureks Stone, sektörün dünya çapında en büyük fuarı olan Cersaie'de özellikle İndigo ve Ottoman koleksiyonlarını  öne çıkaracak.


Doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, Türkiye'nin dünyaca ünlü mermer ve doğal taşlarından tasarladığı özgün koleksiyonlarını 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya Bologna'da düzenlenecek Cersaie Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı'nda sektörel çevreler ve son kullanıcılar ile buluşturacak. Tureks Stone fuarda Hall 22 B2 standında yer alacak 


Tema 'Life Style'

Cersaie Fuarı'nda koleksiyonlarını 'Life Style' temasıyla sergileyecek olan Tureks Stone, farklı renklerde doğal taşların kullanımını öne çıkaracak, renk uyumunun yanı sıra mermerin ahşap, metal ve kumaşla uyumunu gözler önüne seren bir stand tasarımıyla fark yaratacak.  


Bugüne değin katıldıkları uluslararası fuarlarda yoğun ilgi gördüklerini kaydeden Tureks Stone yöneticileri, 2016 Cersai Fuarı'nda yine iddialı koleksiyonlarla yer alacaklarını  belirtiyorlar. Tureks Stone yöneticileri, fuarda özellikle beyaz mermer üzerine dünyada jeans ve kumaş üretiminde kullanılan bitkisel pigmentlerle boyanmış İndigo koleksiyonu ile Osmanlı motiflerinin aquaforte tekniği ile mermere uygulanıp bitkisel boyalar veya altın yapraklarla kaplanmasıyla doğmuş Textile koleksiyonunu öne çıkaracaklarına vurgu yapıyor. 


Hedef yeni pazarlar

33 yıldan bu yana Türkiye'nin mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone, başta ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere dünya genelinde tercih edilen üstün kaliteli mermer, karo, plaka, mozaik gibi ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Tureks Stone yetkilileri, mevcut pazarlarda pazar paylarının artırılmasına yönelik yürüttükleri çalışmaların yanı sıra önümüzdeki dönemde yeni pazarlara açılmayı hadeflediklerini, Cersaie gibi sektörün dünya vitrini olan fuarların tanıtım ve işbirlikleri açısından firmaya büyük katkı sağladığının altını çiziyor. 


Geri Dön