29 / 03 / 2024

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.



Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, Türkiye'nin dünyaca ünlü mermer ve doğal taşlarından tasarladığı özgün koleksiyonlarını 23-25 Mart tarihleri arasında 22'ncisi düzenlenen MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı'nda sektörel çevreler ve son kullanıcılar ile buluşturuyor. Fuarda Tureks Stone, Hall:A A150 no'lu standda yer alacak. 


Trend yaratan koleksiyonlar

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, 34 yıldan bu yana Türkiye'de doğal taş sektörüne öncülük eden kuruluşların başında geliyor. ABD ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine yüksek kaliteli ve özgün tasarıma sahip mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünlerini sunan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda trend yaratan koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de tüketicilerin beğenisine sunacak.


Tureks Stone'un AR-GE çalışmalarıyla geliştirdiği 70'e yakın orijinal koleksiyonu bulunduğunu ve sayısız patente sahip olarak tescillenmiş yeniliklerle sektöre yön verdiklerini belirten Tureks Stone Yöneticisi Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, mermer ve doğal taş sektöründe Avrupa'nın ilk üç fuarı arasında yer alan MARBLE 2016 Fuarı'nda iddialı ürünlerle yer alacaklarını kaydediyor.


Geri Dön