28 / 03 / 2024

MARBLE 2016 Fuarına katılan firmalar

MARBLE 2016 Fuarına katılan firmalar

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı için İngilizce ek çıkarıldı!

Yeni Şafak, birçok yatırımcıyı bir araya getiren dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olan Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı'na özel İngilizce ek çıkardı.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

KONTİMDER, Confair 2016 Fuarı'nda!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Tahran’da bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Confair 2016 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı.

IMIB, Marmomacc 2016 Fuarı'na hazırlanıyor!

IMIB 28 Eylül - 1 Ekim 2016 tarihleri arasında Verona Fiere fuar merkezinde 51’inci kez düzenlenecek ‘Marmomacc 2016, International Trade Fair for Stone Design & Technology’ fuarına hazırlanıyor.

Braas Çatı Sistemleri, 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak. Braas, fuara özel çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Teksan, ICCI 2016 Fuarı'na sponsor oldu!

Türkiye enerji sektörüne yenilikçi ve çevreci ürünleri ile yön veren Teksan, bu yıl da ICCI 2016 -22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu üstleniyor.

Demir İnşaat IPS 2016 Fuarı'ndan 17 satış sözleşmesiyle döndü!

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Hisarlar Grup Münih Bauma 2016 Fuarı'na katılacak!

Hisarlar Grup, 11-17 Nisan'da Münih’te düzenlenecek Bauma 2016 Fuarı'na katılacak. Yapılan açıklamaya göre, makine üreticisi şirket, fuara katılarak ürünlerini sergileyecek.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

DYO, Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı'na katılıyor!

Bu yıl, “Birlikten Doğan Güç” sloganıyla yola çıkan ve boya sektörünün en büyük buluşması niteliğine kavuşan Paintistanbul&Turkcoat 2016 Fuarı, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

MARBLE 2016 Fuarına katılan firmalar Haberi

MARBLE 2016 Fuarına katılan firmalar

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, Türkiye'nin dünyaca ünlü mermer ve doğal taşlarından tasarladığı özgün koleksiyonlarını 23-25 Mart tarihleri arasında 22'ncisi düzenlenen MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı'nda sektörel çevreler ve son kullanıcılar ile buluşturuyor. Fuarda Tureks Stone, Hall:A A150 no'lu standda yer alacak. 


Trend yaratan koleksiyonlar

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, 34 yıldan bu yana Türkiye'de doğal taş sektörüne öncülük eden kuruluşların başında geliyor. ABD ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine yüksek kaliteli ve özgün tasarıma sahip mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünlerini sunan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda trend yaratan koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de tüketicilerin beğenisine sunacak.


Tureks Stone'un AR-GE çalışmalarıyla geliştirdiği 70'e yakın orijinal koleksiyonu bulunduğunu ve sayısız patente sahip olarak...