18 / 04 / 2024

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı Cersaie 2015'den yeni sözleşmelerle döndü!

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.



Dünyanın 40 ülkesine yerli markası Hydrocabin ile jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.  Dış pazardaki rakipleri ve sektörün büyük oyuncuları SRC Yapı'ya iş birliği teklifleri getirdi. SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, “Son bir kaç yıldır Avrupa pazarına girmek için yaptığımız tüm alt yapı çalışmalarımızın sonuçlarını görmeye başlıyoruz. Firmamız gibi kendi pazarında güçlü olan firmalardan iş birliği teklifleri aldık. Bazılarını fuar sonrası ülkemizde misafir ederek, çalışma koşullarımızın detaylarını konuşmak üzere bir araya geleceğiz” dedi. SRC Yapı, bu fuar sonrası müşteri portföyüne Japonya'dan Brezilya'ya Malta, İspanya, Senegal, Karayip Adaları, Katar, Avusturya gibi yeni ülkelerden yeni firmalar eklemeyi planlıyor.


JAPONYA'YA DUŞAKABİN

SRC Yapı'nın ürünlerini satmak üzere, Tokyo merkezli bir Japon firmasından distribütörlük teklifi aldıklarını söyleyen Sürücü, “Japonya genelinde çok sayıda mağazası olan firma ile anlaşmaya vardık. İlk etapta 1 milyon dolarlık duşakabin ve jakuzi yollayacağız” dedi. “Tasarım dünyasının kalbi” olarak kabul edilen İtalya'dan da çeşitli iş birliği teklifleri aldıklarını hatırlatan Sürücü, “Ülkesinde üretici konumunda olan bir İtalyan firması, şirketimizin tasarımlarını çok beğendiğini vurgulayarak ürünlerimize talip olduklarını belirttiler” diyerek, bu firmayla önümüzdeki günlerde görüşeceklerini sözlerine ekledi. İş birliği görüşmeleri çerçevesinde Katar'da 6 bin metrekarelik iki adet showroom'u olan, Karayip ve Barbados adaları ile Hindistan'da 25 showroom'u olan ve Avusturya'dan birçok firma ile bir araya gelecek olan SRC Yapı, yeni ürün sözleşmeleri yapmaya hazırlanıyor. Günlük 4500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük duş sistemleri ve küvet üreticisi olan SRC Yapı A.Ş., geçtiğimiz yılı 117 milyon TL ciro ile kapatırken, 2015 ciro hedefini 150 milyon TL olarak belirledi. SRC Yapı'nın yerli markası olan Hydrocabin, Türkiye'de yapı marketler dâhil 700 noktada satışı bulunuyor.


İHRACAT YAPTIĞI ÜLKE SAYISI 40'A ÇIKTI

SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2012'de 23 ülkeye ürün satarken, 2014'de bu sayının 40'a çıktığını, 2015'de daha da artacağını belirtti. Sürücü, bu ülkeler arasında Madagaskar, Nepal, Sri Lanka, Gana, Kore, İngiltere ve Balkan ülkelerinin de yer aldığını vurguladı.


Türkiye


Geri Dön