26 / 04 / 2024

Gravür Zekeriyaköy iletişim

Gravür Zekeriyaköy iletişim

2 blokta 4 villadan meydana gelen Gravür Zekeriyaköy’de teslimler Eylül 2014’te başlayacak. 225 metrekare + 125 metrekare bahçesi bulunan villaların fiyatları 795 bin liradan başlıyor...

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Sinpaş Sefaköy iletişim!

Sinpaş Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek proje  Sefaköy ilçesinde, E5 Otoyolu'nun yanında yükselecek.

Zer Mecidiyeköy iletişim!

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

NEF Çekmeköy iletişim!

NEF Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Ormantepe 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ziverbey 34 Kadıköy iletişim!

Ziverbey 34 Kadıköy iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Ziverbey 34 Kadıköy projesinde teslimler önümüzdeki ay gerçekleştiriliyor...

Uplife Kadıköy iletişim bilgileri!

650 daire ve 20 adet dükkandan meydana gelen Uplife Kadıköy projesinde daireler 2018 yıl sonunda teslim edilecek. İşte, Uplife Kadıköy iletişim bilgileri...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Gravür Zekeriyaköy iletişim Haberi

Gravür Zekeriyaköy iletişim

Sarıyer, Zekeriyaköy’ de doğa manzaralı, müstakil yaşamın kapılarını Gravür Zekeriyaköy Villaları’ nda açabilirsiniz. Şehir yaşamından uzak ama şehirden de uzaklaşmadan villa keyfi yaşabilirsiniz. 

Maslak tüneline 10 dakika,Maslak’ a 15 dakika mesafede, Hacıosman- Taksim metrosuna 10 dakikada ulaşabilirsiniz. 3. Köprü hemen yanı başınızda iki yakayı birleştirirken, yeni açılacak havalimanı ile dünyaya bağlanabilirsiniz.


Akıllı ev teknolojisi sayesinde villanızın kontrolü sizin ellerinizde, işinizde, yolda villanıza dönerken kombi ayarlarını yapabilir, villanızın yerden ısıtma sistemini çalıştırabilir ve evinizi kamera sistemi ile izleyebilirsiniz. Müstakil yaşamın sunduğu tüm rahatlığı Gravür Zekeriyaköy Villaları’nda sizleri bekliyor.

Gravür Zekeriyaköy Villaları butik bir proje konsepti ile ikiz dört villadan oluşmaktadır.  Projede her villanın kendine ait geniş bahçeleri yer almaktadır. Bahçe büyüklükleri 120 m2 olan villaların açık otoparkları bulunuyor. Akıllı ev teknolojisi ile donatılan...