25 / 04 / 2024

Greenist dubleks daireleri

Greenist dubleks daireleri

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan Greenist Konutları’nda mutluluğunu geniş ve ferah alanlara yaymak isteyenler için dubleks daireler özellikle de büyük aileler tarafından çok tercih ediliyor.

Alya Onist’in dubleks daireleri satışta!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Onist’in 20 adet dubleks dairesi satışa sunuldu. İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan projede dubleks konutların fiyatları 970 bin TL’den başlıyor.

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Greenist’te yüzde 12 indirimle son 12 dubleks daire!

Greenist projesi konum olarak Basın Ekspres - Güneşli Bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yüzde 12 indirimle son 12 dubleks daire satışa sunuluyor. 

Greenist’ten sürpriz yüzde 12 bahar indirimi!

Şehirden uzaklaşmanın en kısa yolu Greenist’te bahar indirimle geldi. Greenist, metrekaresi 5 bin 30 TL’den başlayan fiyatlarla kat bahçeli ya da dubleks bir eve kolaylıkla kavuşma olanağı sunuyor.

Greenist Güneşli ödemeleri!

Greenist Güneşli projesinde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. İşte, Greenist Güneşli ödemeleri...

Greenist Güneşli adres!

Toplam 174 adet daireden meydana gelen Greenist Evleri'nde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. Greenist Güneşli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Greenist Evleri ödeme seçenekleri!

Greenist Evleri, Basın Ekspres - Güneşli aksı üzerinde Saray Grup tarafından inşa ediliyor. Projede son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor..

Greenist’te son dubleks daireler!

Şehrin yeni yüzü Basın Ekspres - Güneşli aksında yer alan Greenist, dubleks evleriyle konforun alanını genişletiyor. Greenist’in 148 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen dubleks dairelerinden almak için şimdi son fırsat.

Greenist'te geniş aileler için 5+1 daire seçeneği!

Güneşli Bölgesi’nin 5+1 daire sunan tek projesi Greenist’te büyük aileler için birbirinden cazip fırsatlar mevcut. 4,5+1 dubleks daireleriyle de öne çıkan projede ailenin her ferdine huzurlu bir ev hayatı için tüm detayları düşünüldü..

MaaNaa 49 Etiler satılık dubleks!

MaaNaa 49 Etiler 3 oda 1 salon dubleks, düz bahçe katı ve çatı dubleks daire tipleriyle hayata geçiyor. MaaNaa 49 Etiler satılık dubleks daireleri Urban, Vintage, Zen ve Classic gibi tasarımlarla inşa ediliyor.

Greenist'te yaşam başladı!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan Greenist Projesi’nden yatırım amaçlı daire satın alan kişiler, oturmaya karar vererek Greenist’li oluyor. Greenist’te yaşam başladı bile. Projede, 1+1’den 5+1 dubleks dairelere uzanan geniş alternatifler mevcut

Greenist Konutları'nda teslimler Kurban Bayramı'nda gerçekleşecek!

Kurban Bayramı'nda teslim edilecek Greenist Konutları'nda, dubleks daireler büyük rağbet görüyor. Greenist'te dubleks dairelerin yanı sıra, diğer tüm daire seçeneklerinde de özerk bir açık alan mevcut...

Greenist dubleks daireleri ailelerden yoğun ilgi görüyor!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan Greenist Konutları’nda mutluluğunu geniş ve ferah alanlara yaymak isteyenler için dubleks daireler özellikle de büyük aileler tarafından çok tercih ediliyor.

Greenist dubleks daireleri Haberi

Greenist dubleks daireleri

Kurban Bayramı’nda teslim edilecek Greenist Konutları’nda, dubleks daireler büyük rağbet görüyor.


İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan Greenist Konutları’nda mutluluğunu geniş ve ferah alanlara yaymak isteyenler için dubleks daireler özellikle büyük aileler tarafından tercih ediliyor.


Greenist’te yer alan dubleks dairelerin çocuklu aileler için son derece pratik ve konforlu olduğuna dikkat çeken Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Hemen herkes tarafından sevilen dubleks dairelere yeni projelerde pek az yer veriliyor. Greenist projemizde net kullanım alanı 150 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen dubleks daire seçeneklerimiz; kullanım kolaylığı sağladığından çocuklu ve geniş aileler için son derece uygun. Hali hazırda 80 bin metrekare semt parkı ile çevrili, özel mimari konsepti ile butik bir proje olan Greenist’te her dubleks dairenin ayrıca yeşillikle kucaklaşan düz...