27 / 04 / 2024

Alya Onist’in dubleks daireleri satışta!

Alya Onist’in dubleks daireleri satışta!

Firma: Akkuş Gayrimenkul

Proje: Alya Onist

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Onist’in 20 adet dubleks dairesi satışa sunuldu. İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan projede dubleks konutların fiyatları 970 bin TL’den başlıyor.



Beylikdüzü’nün yatırım bedeli yüksek, Yakuplu- Gürpınar hattında inşa edilen Alya Onist; konsepti, donanımı ve yatırımcıya sunduğu yüksek katma değeriyle yatırım ve oturum odaklı yatırımcıları buluşturuyor. Sahip olduğu yatay mimari tasarımı, geniş bahçeli dairelerinden oluşan geleneksel mahalle konsepti ile de koronavirüs sürecinde meydana gelen yeni konut trendini karşılıyor. 120 ile 290 metrekare arasında 2+1’den 6+2 büyüklüğe kadar uzanan toplam 106 daire bulunan projenin 5+2 ile 6+2 ‘den oluşan dubleks dairlerin metrekare aralıkları 190 ile 300 arasında değişiyor.

Akkuş Gayrimenkul olarak, Lüblanlı El Khatip Grup ortaklığıyla kurdukları BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eserinden olan Alya Onist’in pandemi sürecinde meydana gelen  yeni konut beklentisini her yönüyle karşıladığından bahseden Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Alya Onist’in dubleks daireleri satışta!

7.000 metrekarelik alan üzerinde, 8 blokta inşa ettiğimiz projemizle destek paketine ilk dahil olan firmalardan biri olarak çok başarılı bir satış grafiği çizdik. Pakete ek olarak sunduğumuz kişiye özel ödeme seçenekleriyle yatırımcılarımızı bütçelerini sarsmadan kazançlı bir yatırımla buluşturduk. Sunduğumuz hemen tapu avantajı da talebe yol gösterdi. Sahip olduğu geniş bahçesi ve yeşil alanla zenginleştirilmiş sosyal donatı alanı projemizin bir diğer avantajlı yönünü oluşturdu. Satışlarımızın ivme kazandığı haziran ve temmuz ayında projemizin neredeyse tamamının satışını gerçekleştirdik. 1 oda 1 salondan, 6 oda 2 salona kadar farklı tiplerde 106 daireden oluşan projemizin son tamamlanan 5+2, 6+2 dubleks dairelerden oluşan kısmını da 970 bin  TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduk. “

Çekirdek ailelere de kalabalık ailelere de yer var! 

Beylikdüzü’nün en çok değerlenen semtelerinden olan Yakuplu- Gürpınar hattının Kavaklı bölgesinde bulunan Alya Onist, sunduğu yatay mimari konsept ve yüksek katma değer ile bölgedeki diğer projelere benzemiyor. Daire büyüklükleri 120 ile 290 metrekare arasında değişen, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte, 8 blokta toplam 106 konut olarak tasarlanan proje, bu donanımıyla çekirdek ailelerin de kalabalık ailelerin de beklentisini tek başına karşılıyor. Projede teslimlerin bu yılın eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beylikdüzü’nün merkezinde

Beylikdüzü’nün en çok değer kazanan bölgesi Kavaklı’da bulunan Alya Onist, merkezi lokasyonuyla da yatırımcıların ilgisini çekiyor. 600 yat bağlama kapasitesine sahip West İstanbul Marina’ya yürüme mesafesi uzaklığında bulunan proje; okullar bölgesine 2 dakika, İDO iskelesine 2 dakika, Yaşam Vadisi’ne 2 dakika, toplu taşıma alternatiflerine 7 dakika, TEM bağlantı yoluna 7 dakika, E-5bağlantı yoluna 5 dakika, Büyükçekmece’ye 2 dakika, Ambarlı Limanı’na 4 dakika, en yakın eğitim kurumlarına 1 dakika, hastanelere 5 dakika mesafede konumlanıyor.

Alya Onist’in dubleks daireleri satışta!

Modern şehircilik anlayışını yansıtıyor

Yatay mimarinin en modern örneğine sahip Alya Onist, az katlı yatay mimari konseptinde bulunan bahçeli daireleriyle geleneksel mahalle konseptinden izlere sahip oluyor. En modern yapım teknikleriyle tasarlanan projenin içerisinde fitnesscenter, çocuk oyun alanı sauna, yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Sunduğu 7/24 güvenlik hizmetiyle de ayrıcalıklı yaşam alanlarının vazgeçilmesi olan kusursuz bir güvenlik donanımı sağlıyor.

Alya Onist iletişim:
Telefon: 444 25 92                  
Web: www.alyaprojeleri.com


projeye sor



Geri Dön