27 / 04 / 2024

Greenist Teras kurban bayramı

Greenist Teras kurban bayramı

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Greenist’te son daireler satışta!

Geniş kat bahçeleri, iç avluları, teras ve balkonları, çocuk parklarıyla, şehirden uzaklaşmadan doğa ile iç içe sağlıklı bir yaşam vadeden Greenist projesinde kalan son daireler satışa çıktı.

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası!

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Greenist yüzde 12 indirim fırsatıyla çifte bayram yaşatacak!

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, Kurban Bayramı sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor. Greenist satış ofisi, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenler için 31 Ağustos Perşembe ve 4 Eylül Pazartesi günleri de açık olacak.

Greenist Konutları'nda Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Basın Ekspres Yolu üzerinde, Güneşli Kavşağı’nda yer alan Greenist Konutları'nda, Kurban Bayramı’na özel kampanyalar başladı. Greenist, peşin alımlarda yüzde 10, vadeli alımlarda ise bayrama özel 60 aya yüzde 0,62 ve 120 aya yüzde 0,70 faiz oranı sunuyor.

Bahçelievler Greenist'te geniş bahçe ve teras seçenekleri bulunuyor!

Saray Grup tarafından yapılan Greenist, eşsiz manzarası, modern mimarisi ve teras bahçeleriyle İstanbul Bahçelievler'de sizlere kapısını açıyor. Geniş kat bahçeleri ve teraslarıyla yükselen proje şehir karmaşasından uzakta bulunuyor.

Greenist'in kapıları bayram tatilinde açık!

Greenist'in kapıları bayram tatilinde açık. Teslimleri devam eden ve yaşamın Kurban bayramında başlayacağı Greenist Konutları bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenler için satış ofisini açık tutacak.

Greenist Konutları'nda teslimler Kurban Bayramı'nda gerçekleşecek!

Kurban Bayramı'nda teslim edilecek Greenist Konutları'nda, dubleks daireler büyük rağbet görüyor. Greenist'te dubleks dairelerin yanı sıra, diğer tüm daire seçeneklerinde de özerk bir açık alan mevcut...

Greenist: En İyi Ev Okula Yakın Ev!

Greenist Projesi, 2014-2015 öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi. Kurban Bayramı’nda daire teslimlerinin başlayacağı proje, kreşten üniversiteye uzanan seçkin eğitim kurumlarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor...

Greenist'te yaşam Kurban Bayramı'nda başlıyor!

İstanbul Bahçelievler'de dört mevsim tatil ilkesiyle yola çıkan Greenist konutlarında yaşam Kurban Bayramı'nda (4 Ekim) başlıyor. 80 dönüm koru içerisinde 5 bloğa yayılan 174 dairelik Greenist konutlarında oda sayısı kadar otopark alanı yer alıyor...

Greenist'te daire teslimleri başlıyor!

İstanbul Bahçelievler’de “dört mevsim tatil” ilkesiyle yola çıkan Greenist konutlarında yaşam Kurban Bayramı’nda başlıyor. Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici konu ile ilgili bilgi verdi.

Greenist Konutları'nda SARAY Grup malzemeleri kullanıldı!

174 daireli Greenist Konutlarında, firmanın bağlı olduğu Saray Grup malzemeleri kullanıldı. Her dairenin bir balkon/teras veya kat bahçesi gibi açık alana sahip olduğu konutlarda ahşap desenli güneş kırıcı paneller kullanıldı...

Greenist Konutları'nda Saray Grup malzemeleri kullanıldı!

174 daireli Greenist Konutlarında, firmanın bağlı olduğu Saray Grup malzemeleri kullanıldı. Her dairenin bir balkon/teras veya kat bahçesi gibi açık alana sahip olduğu konutlarda ahşap desenli güneş kırıcı paneller kullanıldı...

Greenist Teras kurban bayramı Haberi

Greenist Teras kurban bayramı

Greenist ve Greenist Teras'ta, Kurban Bayramı’na özel yüzde 15 indirim fırsatı sunulyor. Greenist ve Greenist Teras satış ofisleri 18-19 Ağustos ve 25-26 Ağustos tarihlerinde kapılarını açık tutarken, benzersiz kampanya 31 Ağustos’a kadar devam ediyor. 
 
Greenist ve Greenist Teras projelerinde bayrama özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Greenist’te dairelerin metrekare fiyatları 5 bin 500 TL’den, Greenist Teras’ta ise 5 bin 250 TL ’den başlıyor. Kampanya 31 Ağustos’a kadar devam ediyor


Basın Ekspres - Güneşli Bölgesi’nin en yeşil projesi Greenist, dört mevsim tatil hayatı yaşamayı düşleyenlerin tercihini oluştururken, Greenist Teras geniş dairelerde ferah balkonları ve alışveriş keyfini yakına getiren mağazalarıyla Güneşli’de yükseliyor.

Kent yaşantısına yeni bir bakış: Greenist 

Greenist’te, 2+1, 3+1, 4,5+1, 5+1 ve 5,5+1 geniş dubleks evlerin yanı sıra, 1+1...