24 / 04 / 2024

Greenway Ortadoğu güneş santrali

Greenway Ortadoğu güneş santrali

Greenway Güneş Sistemleri, geliştirdiği kule tipi yoğunlaştırılmış güneş enerjisi teknolojisi ile güneş ışınlarını alıcı kuleye heliostat aynalar vasıtasıyla yoğunlaştırıp, yüksek sıcaklık ve basınçta buhar üretimi sağlıyor.

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Aytaç Onkun hangi illerde görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Aytaç Onkun kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

ŞOK'tan yaz kataloğu: Deniz şortu 99,95 TL'ye, güneş spreyi 330,90 TL'ye yüzücü gözlüğü 39,95 TL'ye düştü

ŞOK market 31 Mayıs Çarşamba tarihli ikinci bir indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu katalogta deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne kadar yaz ürünleri yer aldı. İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında komşu gürültüsünü  kaleme aldı. Peki komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Konut alan 2 yabancıdan biri Ortadoğu’dan!

Yabancıya konut satışında öne çıkan gayrimenkul şirketi Antalya Homes’in TÜİK verilerinden hareketle yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’de konut alan her 2 yabancıdan biri Ortadoğu ülkesinde yaşıyor.

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Ortadoğu'daki gelişmelerin emlak sektörüne etkisi!

Türk gayrimenkul sektörü bitmesine son 20 günün kaldığı 2017 yılında yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Ancak en büyük yatırımcısı Arap bölgeleri olan sektör, 2018’e ABD’nin Kudüs kararı sonrası sancılı bir dönemden geçen Ortadoğu’daki gelişmelerin gölgesinde giriyor.

Ortadoğu Resim Modern ev fiyatları ne kadar?

Ön talep toplanan Ortadoğu Resim Modern projesi 335 daireden meydana geliyor. Peki Ortadoğu Resim Modern ev fiyatları ne kadar?

Malatya'ya güneş enerji santrali kuruldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesinin trambüs bakım istasyonu çatısına kurduğu güneş enerji santralinde, 3 ayda yaklaşık 115 bin kilowatt/saat elektrik üretimi gerçekleştirildiği bildirildi.

Konya Selçuk Üniversitesi güneş santrali kurdu!

Konya Selçuk Üniversitesi de Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesine kurduğu güneş enerjisi santralleriyle elektrik üretmeye başladı.

San Francisco'da yeni binalara güneş paneli zorunluluğu!

San Francisco'nun bağlı olduğu Kaliforniya eyaletinin, 2020 yılı için %100 yenilenebilir enerji kullanma hedefi var. İşte bu doğrultuda San Francisco'da inşa edilecek yeni binalara güneş enerjisi panelinin kurulması zorunluluğu getirildi.

Greenway Ortadoğu güneş santrali Haberi

Greenway Ortadoğu güneş santrali

Greenway Güneş Sistemleri, geliştirdiği kule tipi yoğunlaştırılmış güneş enerjisi teknolojisi ile güneş ışınlarını alıcı kuleye heliostat aynalar vasıtasıyla yoğunlaştırıp, yüksek sıcaklık ve basınçta buhar üretimi sağlıyor. Elektrik üretiminden, deniz suyu arıtmasına ve hibrit çözümlere kadar bu buharın kullanıldığını aktaran Greemvay Güneş Sistemleri Genel Müdürü Serdar Erturan, "Greemvay Türkiye, ilk kule tipi yoğunlaştırümış güneş enerjisi santralini 2011'de Mersin'de tamamladı. Güneş ışınımı açısından çok elverişli olan Ortadoğu bölgesinde kule tipi yoğunlaştırılmış güneş enerjisi santrali kurmayı planlıyoruz" dedi. Aynı zamanda Kuzey Afrika bölgesinde de görüşmelerinin devam ettiğine dikkat çeken Erturan, 2015'in firma açısından yoğun geçeceğini kaydetti. 

Ar-Ge yatırımlarını artıracak Faaliyetlerini proje aşamasında sürdürdükleri bilgisini veren Serdar Erturan. Ortadoğu pazarında aktif rol üstlendiklerini söyledi. Bölgede su ve elektrik üretimi için devlet tarafından kayda değer...