26 / 04 / 2024

GROHE Start

GROHE Start

GROHE, yeni GROHE START serisini Koçtaş müşterilerine özel bir kampanya ile tanıtıyor. Kampanya çerçevesinde Koçtaş mağazalarından GROHE Start lavabo, banyo ve eviyenin üçünü birarada alanlar Vitalio Start mafsallı el duşu 1F hediye kazanacak.

Giresun Sokakbaşı Kültür Merkezi'ne start verildi!

Giresun Belediyesi’nin 2017 yılında yatırımları arasında bulunan ‘’Sokakbaşı Kültür Merkezi’’ projesi start aldı. Projenin 2017 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

3. GROHE Live!Center Buluşmaları’nda konut projeleri konuşuldu!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen GROHE Live!Center (GL!C) Buluşmaları’nda konut projelerinin en tanınmış 5 mimarlık ofisinin temsilcileri güncel projelerini paylaşıldı.

GROHE, Yeşil Cami İnisiyatifi ile camilerde su tasarrufu sağlıyor!

GROHE’nin camilerde su tüketimini yüzde 30 oranında azaltan Yeşil Cami İnisiyatifi, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu beş ülkede hayata geçirildi.

Çağdaş Holding Bodrum'da yeni projesine start verdi!

Son 5 yılda Bodrum’a 195 milyon Euro maliyetle 4 projeyi hayata geçiren Çağdaş Holding, yeni bir projeye start verdi.

Grohe Ulaşılabilir Lüks araştırmasının sonuçları şaşırttı!

GROHE ile trend araştırmalarında uzman Zukunftsinstitut’un birlikte gerçekleştirdiği “Ulaşılabilir Lüks” araştırması sonuçları, lüks konseptin geçmişe göre çok daha bireysel, fiyat etiketinden bağımsız ve kitlelerin daha kolay erişebildiği bir noktaya taşındığını gösterdi.

GROHE teknolojiyi banyo ve mutfaklara taşıyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. Teknolojik banyoların öncüsü GROHE fonksiyonellik, tasarruf ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

GROHE, Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden GROHE,Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı. Uzun vadeli kaynak verimliliğine stratejik bir yatırım olarak hayata geçirilen yeni santral ile yıllık karbon salınımı 2.550 ton azaltıldı.

Aksaray Azmi Milli projesi için start verildi!

Aksaray Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Azmi Milli Projesi için start verildi. Bu proje kapsamında bazı otoparklar için yıkım kararı verildi.

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startı verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ''Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startını verdik''dedi.

Start-up modeli devletler ve yüzen şehirler geliyor!

Patri Friedman’ın fikirleri çılgınca, fakat Forbes dergisi tarafından “tanınması gereken isimler” arasında yer alıyor. Friedman eski bir Google mühendisi. Ve Nobel ödülü sahibi ekonomist Milton Friedman’ın torunu. Friedman’ın hedefi, “start-up ülkeler” kurmak.

GROHE'ye 4 ödül!

Banyo ve mutfak tasarımında kendini mükemmeliyete adayan GROHE, hem tüketiciler hem de uzmanlar tarafından takdir edilen ilham verici ürünleriyle 4 farklı organizasyondan toplam 9 ödülle döndü.

Gebze Mevlana Modern Kapalı Pazarı’na start verildi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bugün Mevlana Modern Kapalı Pazarı’n çalışmalarına start verdi. Köşker, Mevlana Modern Kapalı Pazar yeri projesini, tamamlanma hedefi olan 2018 yılından önce 2017 yılında bitirmeyi planladıklarını belirtti.

GROHE Start Haberi

GROHE Start

GROHE’nin Koçtaş müşterilerine özel kampanyasında GROHE Start lavabo, banyo ve eviye alanlar Vitalio Start mafsallı el duşu 1F hediye kazanıyor.


Yapı market kanalında lansmanı yapılacak olan ve sadece Koçtaş mağazalarında bulunacak olan yeni GROHE Start serisi bataryaları kullanıcı konforunu artırmak için yüzde 30 daha uzun çıkış ucu ile yenilenen bir tasarıma sahip. Yeni entegre ısı limitli yüksek akış kartuşu kaullanımı kolaylaştırıp su tasarrufu sağlarken, GROHE Ecojoy perlatör yine aynı muhteşem akışla su kullanımını azaltıyor. Montajı kolay ve uzun ömürlü GROHE StarLight krom kaplaması sayesinde yeni GROHE Start kullanım kolaylığı ve uzun süreli stil...