25 / 04 / 2024

Grup Kortürk Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi

Grup Kortürk Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli Menderes İlçesi Görece Mahallesi'ndeki depo Grup Kortürk Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi'ye 5 yıllığına kiralandı.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Polat tarafından kuruldu.

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmet Ertaş tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Ezka Grup İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezka Grup İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ahmet Dönmez tarafından kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Bask Grup Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bask Grup Yapı Dekorasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Açıkgül ve Serhat Kızıltepe ortaklığında kuruldu.

Yaşam Grup Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Grup Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Issa tarafından kuruldu.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Rauf Kuru tarafından kuruldu.

Beyre Grup İnşaat Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Dekorasyon Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyre Grup İnşaat Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Dekorasyon Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Özen tarafından kuruldu.

Aslantürk Grup İnşaat Restorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslantürk Grup İnşaat Restorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Aslantürk tarafından kuruldu.

Grup Kortürk Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Haberi

Grup Kortürk Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli Menderes İlçesi Görece Mahallesi'ndeki depo Grup Kortürk Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi'ye 5 yıllığına kiralandı.


Açıklama:

Şirketimiz portföyünde yer alan İzmir İli Menderes İlçesi Görece Mahallesi 515 Ada 9 Parsel üzerindeki 15.601 M2 arsa üzerinde bulunan 7.800 m2'lik deponun 2.146 m2 depolama alanı için Grup Kortürk Dekorasyon İnşaat Orman Ürünleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. ile şirketimiz arasında toplam 5 yıllığına kira sözleşmesi imzalanmıştır.


Kiraya verilen depodan 5 yılda KDV dahil yaklaşık 1.250.000 TL gelir elde edilecektir.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Dosya için