26 / 04 / 2024

gsd yatırımcı ilişkileri yöneticisi ergin egi

gsd yatırımcı ilişkileri yöneticisi ergin egi

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uyum sağlamak amacıyla şirketin Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi'nin belirlenmesine ve Kurumsal Yönetim Komitesi'ne de yeni üye atanmasına karar verdi...

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Warren Buffett Türkiye'de yaşasaydı uzun vadeli yatırımcı olur muydu?

Finansal Muhbir Ahmed Gürkan, X sosyal medya hesabından "Warren Buffett Türkiye'de yaşasaydı uzun vadeli yatırımcı olur muydu?" sorusunu yanıtladı ve konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte Ahmed Gürkan'ın o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

JP Morgan'dan yatırımcılara tavsiye: TL'de ağırlık artır!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası JP Morgan, yatırımcılara gönderdiği bilgi notunda "TL'de ağırlık artır" diyerek Türk Lirasını tavsiye etti. Notta, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Kripto para piyasasındaki durgunluğun sebebi ne? Yatırımcı piyasadan kaçtı mı?

​​​​​​​Kripto para piyasasının düşük hacimle seyretmesi durgunluğun sebebinin ne olduğunu ve yatırımcının piyasadan kaçıp kaçmadığını akıllara getirdi. Ünlü Analist Alper Samet Yorak, konuya ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Altın yatırımcıları dikkat! Hatice Kolçak uyardı: 400 lira birden artacak

Altın fiyatlarına ilişkin öngörüleri ile gündeme yön veren ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarını uyardı. İşte Hatice Kolçak'ın altın yorumu...

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında ünlü ekonomistten yeni rekor sinyali! Tek tek açıkladığı rakamlara yatırımcılar şaştı kaldı!

Altın fiyatları, ABD'deki iki bankanın iflas etmesiyle beraber yükselişe geçti. Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altının geleceğine ilişkin İslam Memiş birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Borsalarda yükseliş sürecek mi? Efsanevi yatırımcıdan borsanın geleceğine ilişkin şok edici tahminler!

Efsanevi yatırımcı Michael Burry, şu sıralar herkesin ilgi odağında olan borsalar ile ilgili dikkat çekici tahminlerde bulundu. Burry, bazı uzmanların iyimser tahminlerinin aksine gelecek döneme ilişkin biraz daha temkinli.

gsd yatırımcı ilişkileri yöneticisi ergin egi Haberi

gsd yatırımcı ilişkileri yöneticisi ergin egi


GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin bugünkü Yönetim Kurulu Toplantısında,


1. SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca oluşturulması gereken Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerinin, yine aynı ilkelerde verilen izin uyarınca Şirketimiz Mali İşler Bölümü'nce Şirketimiz Genel Müdürü'ne doğrudan bağlı olarak yerine getirilmesine, ve bu kapsamda Şirketimiz Mali İşler Müdürü Ergin Egi'nin Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi olarak görev yapmasına,


2. Şirketimiz Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş bulunan ve ayrıca oluşturulmayan Aday Gösterme Komitesi ile Ücret Komitesi görevlerini de yerine getiren, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Sedat Özkanlı'nın başkanlığını yaptığı ve Cezmi Öztürk'ün üyesi olduğu Şirketimiz Kurumsal Yönetim Komitesi'ne, Sermaye Piyasası Kurulu'nca 3 Ocak 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ile değişen SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri'ne uyum sağlamak amacıyla...